Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Asad se zbláznil, je třeba jej odstranit!

Jako bych viděl onu scénu ze Švejka, kterého vyšetřuje lékařské konzilium, např. otázkami: „ co je těžší, kilo peří, nebo kilo olova?“

… Asi bych k tomuto vyšetření poslal i vedoucího Syrského představitele Bašára Asada, neboť je prokazatelně duševně chorý.

Jak jsem k tomu došel, inu jen z logiky věcí které dnes plní články novin, o kterých se přou v orgánech nejvyšších, nebo naopak, mezi politiky, kteří se nemohou přít, neboť musí souhlasit s jediným partnerem a to USA.  Říkáte že nemusí? Hmm …  snad jen Zeman, ale všimli jste si jak jsou ostatní naši politici najednou obdaření věděním a narostla jim ona jestřábí křídla. Když už jsem u těch klasiků, oni mi někteří naši politici připomínají pana Kláska z Jiráskovy Lucerny.  Který se holedbal, že když doma řekne ženě, že voda teče nahoru, tak ona přisvědčí, že je tomu tak … ale to jen do té doby, nežli ta žena přišla .. nastala náhlá změna a z Kláska byl kouzelný „podpantoflák“.  U těch našich elit to je spíš podEurák  a ten celek pak podUSAk … to berte jako vtip, ale rozhodně není bez zajímavosti se zamyslet nad tím, jak politici snadno souhlasí s používáním vražedné síly, aniž by měli důkazy o vinících.

No nechme Švejky, i Klásky a vraťme se k oné typované diagnóze a podle čeho tak soudím.   Není to až tak složité.  Stačí se zamyslet nad tím, proč by tento člověk, kterého v minulém týdnu začaly brát v úvahu i Spojené státy a jejich prezident, proč by tento člověk, který se svojí armádou vítězí jak proti IS tak proti radikálům z opozice i za pomoci Ruska, tak proč by tento člověk všechny tyto úspěchy klidně zahodil a dal rozkaz k použití chemické bomby, či kontejneru, (což se s největší pravděpodobností stejně nikdy nedozvíme, neboť by se tím mohlo mnoho věcí vysvětlit nebo i pokazit) proti civilistům – tedy ze záběrů to spíš vypadalo že to spadlo někde poblíž dětské školky, nebo školy. Protože tam bylo nejvíce dětí – ostatně i pan Trump zdůvodňoval rozkaz k útoku právě kvůli mrtvým dětičkám – no určitě mu někdo ty fotky také ukazoval. No a když jsem si to všechno dal dohromady, pak jsem usoudil, že ten člověk je dozajista idiot, který místo aby byl spokojený, že v podstatě dosáhl svého, tak to všechno pohnojil tím údajným rozkazem na použití chemické zbraně proti vlastním dětem. Vážně smutné divadlo! 

No a otázka kolik raket skutečně dopadlo na letiště a zda to bylo opravdu letiště, když údajně ministr zahraničí USA řekl, že ono cílem nebylo, proto je startovací plocha téměř netknutá, tak to si budeme muset počkat a nebo hledat. V každém případě neočekávám, že by se snad někdo snažil prosadit mezinárodní komisi která by vyšetřila jak to s tou chemií v Sýrii skutečně bylo a kdo za tím vězí. Ostatně známe ony komise a jejich výsledky. Např. výsledky sestřeleného malajsijského letadla nad Ukrajinou už mají zpoždění několika let!

Ale třeba se někdy dozvíme i to, že po chemickém ůtoku okolní "čumilové" nepotřebovali masky, že tam běhali bez chemických obleků, že někteří dokonce přežili onen chemický útok sarinem.... ale kdo ví, třeba to není vůbec důležité, rakety už prostě k těm zemřelým v Idlíbu přidaly deset dalších civilistů včetně dětí .. ale nebojte se, ty už neuvidíte!

Přeji příjemné víkendové odpoledne!

Autor: Miroslav Nigrin | sobota 8.4.2017 14:27 | karma článku: 38,90 | přečteno: 1696x
  • Další články autora

Miroslav Nigrin

Legendy a realita

Věnovat se v současnosti dění na Ukrajině je asi zbytečné. Informace které nám jsou předkládány a napřed řádně prokátrovány i s drobnými fejky, známe všichni. To, že máme dnes na nejvyšších pozicích „politiky“

23.2.2022 v 7:37 | Karma: 33,55 | Přečteno: 662x | Společnost

Miroslav Nigrin

Válka začne ve středu...

nařiďte si hodiny, válka na Ukrajině začne ve středu. Takže si nezapomeňte pustit ČT24 kde se dozvíte jistě nejvíc. (jindy by to byla poplašná zpráva, ale tohle jsou jistě 100% informace od západních rozvědek, tedy ty správné)

12.2.2022 v 15:07 | Karma: 40,02 | Přečteno: 1553x | Diskuse| Politika

Miroslav Nigrin

Hrátky mocných aneb opět o nás bez nás!

Co myslíte, zkuste si odhadnout, kolik lidi u nás ale i v Evropě by vzalo zbraň a šlo bojovat proti Rusku. Vlastně tohle chrastění zbraněmi zase zaznívá jen od generálů a výrobců zbraní. Ono je dost těžké říci,

8.2.2022 v 13:55 | Karma: 31,40 | Přečteno: 573x | Společnost

Miroslav Nigrin

Plynový blázinec ...?

Tak se v tom přestávám orientovat. Vy ano? Stále se dozvídám další a další věci ohledně plynu. Teď se do toho bude ještě „montovat“ Green Deal.

29.12.2021 v 15:37 | Karma: 36,69 | Přečteno: 795x | Společnost

Miroslav Nigrin

Potrestejme Rusko a střelme se do nohy!

Nějak se mi nechce uvěřit tomu co čtu. Připadá mi to jako jeden velký vtip, nebo spíš nějaká hra žáků zvláštních škol. USA se radí s Evropou, jak zakročit proti Rusku... zase sankce (úsměvné, když nefungují, nebo je to účel?).

8.12.2021 v 14:51 | Karma: 38,46 | Přečteno: 1146x | Společnost
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

EU se od zemí jako Česko naučila hodně o Kremlu i Putinovi, řekla Leyenová

26. dubna 2024  18:09,  aktualizováno  18:29

Díky hořkým zkušenostem, které mají země ze středu a východu Evropy se Sovětským svazem, se...

Zkusil unést hocha ze školky, vydával se za jeho matku. Mladík dostal rok vězení

26. dubna 2024  18:16

Nejprve telefonicky a poté i osobně se čtyřiadvacetiletý muž snažil vynutit si vydání chlapce z...

Po havárii na koloběžce skončil v řece, bezvládného muže museli oživovat

26. dubna 2024  17:24

Bezvládného muže vytahovali krátce po čtvrteční půlnoci policisté z řeky Svitavy v brněnských...

V bytě mám cizího muže, volal majitel strážníky. Vetřelce našli v posteli s pivem

26. dubna 2024  17:05

Neznámý návštěvník se ve čtvrtek odpoledne objevil muži v bytě na českobudějovickém sídlišti Máj....

  • Počet článků 935
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1605x
jsem jednim z vas, narodil jsem se v domku na predmesti Plzne tady jsem i vyrustal a zazil dobu kdy jeste spolu sousede hovorili pres plutky, kdy sousedky se vzajemne zvaly na nedelni odpoledni babovku a bilou kavu. Zazil jsem dobu a lidi kteri mi ukazali co je to pracovitost,poctivost,rozvaha,odpovednost,vlastenectvi. Naucili mne mit rad lidi!

Seznam rubrik