Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Opilí úspěchem a adrenalin!

Tak už je pár dní po volbách. Když si tak pročítám ony stesky na sítích, tak si v duchu říkám, co vlastně lidi chtějí? A to nehovořím o těch výkřicích některých politiků o tom, že je ohrožena demokracie apod.

A to vlastně ani nevíme, co říkají ti, kteří po volbách úplně ze sněmovny vypadli. Pro ty to musí být vyloženě převrat a neštěstí. Ti, kteří se do sněmovny díky hlasům lidí dostali, nejspíš prvně poběží do bank domluvit si úvěry, neboť z takové výplaty se splácí jedna radost .. a mezi námi .. řekněte, kdo tohle má?  Asi jste si teď vzpomněli na ona slova. Pro mnohé z nich byl prý adrenalin sledovat, zda nevypadnou, třeba stále se na chvostě držící poslanec ODS  Benda. Myslím si, že už ani nikdo nečekal, že se tam opět tento poslanec profesionál dostane – a vidíte, nejspíš se našel dostatek lidí, kterým by po své výzvě ve sněmovně chyběl. Sice netuším čím je této zemi tolik prospěšným a nejspíš nebýt tatínka tak Mareček dělá nějakého koncipienta v právnické kanceláři, nicméně děkujme našim pražským spoluobčanům,  že jej do té pohoda sesličky zase poslali. Snad až bude jednou ze sněmovny odcházet tak by měl parlament dát na jeho křesílko mosaznou tabulku s nápisem: Tady celé roky sedával a o práci hovořil celé půlstoletí pan Marek Benda.  Dost podobný osud bude mít do budoucna nejspíš i poslanec Kalousek a je zřejmé, co dělal pan kníže v době, kdy byl ministrem zahraničí – asi agitku pro TOP09, jinak si neumím ani představit, že by tuto stranu volili i v Indonésii nebo v Severní Americe. Nicméně nám tam zůstal spolu s jeho věrnými a bude opět, jak jinak, nežli bojovat .. vlastně on krom toho, kdy seděl na postu MF vlastně stále bojoval. Tu proti zlému vyšetřovateli (který si dovolil poštvat právo na ministryni Parkanovou za předražená letadla o více jak půl miliardy a proti názoru náčelníka gen. štábu, že taková letadla nepotřebujeme … inu máme je, nicméně verdikt dosud nepadl.), tu  zase proti policejnímu prezidentovi, nebo proti prezidentovi samotnému nebo proti, zdá se, lepšímu ministrovi financí, než byl on sám.

     A potom je tady kategorie nových a zdá se, že omámených úspěchem, z jejichž úst vychází taková slova, jako že ( když prezident řekne svůj názor, že by měli jít do vlády, když jsou šikovní v IT ), tak mu copatý šéf vzkáže, že mu do toho nic není, že si to budou dělat po svém a že děkují za rady….  Možná, že dojde na ono přísloví – komu není rady, tomu není pomoci .. ale nechme se překvapit, nejspíš bude pro ně pohodlnější zezadu kritizovat a sedět pěkně v opozici, protože kdo nic nedělá, ten nic nezkazí a kdo nic nezkazí …. Jiný pirátský činovník si dovolí říci, že s ANO půjdou jedině až bude Babiš a Faltýnek ve vězení. No pořád jedno a to samé … PRESUMPCE NEVINY .. nic to těmhle blemcalům neříká. Možná, že by pánové měli zareagovat podáním trestního oznámení pro pomluvu. Ale kdo ví, třeba má onen mladý pán nějaké 100% indicie, že tenhle případ dvou pánů je „v mariášnické terminologii“  ložený.

     A tak jsem zvědav, jak to vlastně dopadne. V každém případě jsou takhle rozdány karty a je na nich, aby se domluvili, je na nich aby v sobě našli pokoru, aby si i uvědomili kdo jakou má podporu obyvatel této země a aby opustili to neustále značkování v případu, o kterém neví nic.  Snad jen Mirek Kalousek, ten ví, že má policie dobře nabito! Tak doufejme, že už ta policie začíná ládovat i u jiných person a že plní to, co je její povinností – že vyhledává trestné činy a sama koná, místo toho aby dělala co ty tři opičky – Nevidí, neslyší, nekoná!  

Autor: Miroslav Nigrin | pondělí 23.10.2017 16:38 | karma článku: 25,54 | přečteno: 665x
  • Další články autora

Miroslav Nigrin

Legendy a realita

Věnovat se v současnosti dění na Ukrajině je asi zbytečné. Informace které nám jsou předkládány a napřed řádně prokátrovány i s drobnými fejky, známe všichni. To, že máme dnes na nejvyšších pozicích „politiky“

23.2.2022 v 7:37 | Karma: 33,55 | Přečteno: 662x | Společnost

Miroslav Nigrin

Válka začne ve středu...

nařiďte si hodiny, válka na Ukrajině začne ve středu. Takže si nezapomeňte pustit ČT24 kde se dozvíte jistě nejvíc. (jindy by to byla poplašná zpráva, ale tohle jsou jistě 100% informace od západních rozvědek, tedy ty správné)

12.2.2022 v 15:07 | Karma: 40,02 | Přečteno: 1553x | Diskuse| Politika

Miroslav Nigrin

Hrátky mocných aneb opět o nás bez nás!

Co myslíte, zkuste si odhadnout, kolik lidi u nás ale i v Evropě by vzalo zbraň a šlo bojovat proti Rusku. Vlastně tohle chrastění zbraněmi zase zaznívá jen od generálů a výrobců zbraní. Ono je dost těžké říci,

8.2.2022 v 13:55 | Karma: 31,40 | Přečteno: 573x | Společnost

Miroslav Nigrin

Plynový blázinec ...?

Tak se v tom přestávám orientovat. Vy ano? Stále se dozvídám další a další věci ohledně plynu. Teď se do toho bude ještě „montovat“ Green Deal.

29.12.2021 v 15:37 | Karma: 36,69 | Přečteno: 795x | Společnost

Miroslav Nigrin

Potrestejme Rusko a střelme se do nohy!

Nějak se mi nechce uvěřit tomu co čtu. Připadá mi to jako jeden velký vtip, nebo spíš nějaká hra žáků zvláštních škol. USA se radí s Evropou, jak zakročit proti Rusku... zase sankce (úsměvné, když nefungují, nebo je to účel?).

8.12.2021 v 14:51 | Karma: 38,46 | Přečteno: 1146x | Společnost
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Nejsem nominována na eurokomisaře, řekla v debatě pro studenty Nerudová

26. dubna 2024  5:42,  aktualizováno  9:52

Přímý přenos Šest kandidátů pro volby do Evropského parlamentu přijalo účast v debatě Zavolíme!, která je...

Tohle je nenávist, řekl o protestech za Gazu Trump. Kampus stále nevyklidili

26. dubna 2024  9:29

Kolumbijská univerzita v New Yorku odložila ultimátum, podle něhož měli protestující propalestinští...

Byl na vozíku, po výměně kyčlí běhá, trénuje na maraton. Pomáhá mu konopí

26. dubna 2024  8:58

Jakub Kryšpín pracoval, dálkově studoval vysokou školu, měl plány do budoucna. Ty ale v roce 2006...

Z mrazu konečně do tepla. Už dnes bude 17 stupňů, o víkendu i přes 20

26. dubna 2024  8:21

Chlad a mráz zřejmě končí. Meteorologové avizují už na pátek teploty přes patnáct stupňů, o víkendu...

  • Počet článků 935
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1605x
jsem jednim z vas, narodil jsem se v domku na predmesti Plzne tady jsem i vyrustal a zazil dobu kdy jeste spolu sousede hovorili pres plutky, kdy sousedky se vzajemne zvaly na nedelni odpoledni babovku a bilou kavu. Zazil jsem dobu a lidi kteri mi ukazali co je to pracovitost,poctivost,rozvaha,odpovednost,vlastenectvi. Naucili mne mit rad lidi!

Seznam rubrik