Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Ústa rychlejší myšlení a důkazů!

Názorné příklady z dob minulých i současných. Prezident Obama, po sestřelení malajsijského letadla letu MH17, sdělil, že mají jasný důkaz toho, kdo poslal proti tomuto letadlu onu ničivou střelu.

Po pár dnech jakási mluvčí sdělila, že onen důkaz nelze z hlediska utajení předložit. Šetření dodnes v podstatě není ukončené i když bylo dáno několik termínů. O invazi do Iráku, je asi zbytečné připomínat, že ona historka o ZHN v Saddámově arzenálu, byla jen záminkou pro napadení suverénní země. Bez jakéhokoli „požehnání“ RB OSN. Ostatně  páni Američani si z ní v podstatě stejně nic nedělají, takže je zbytečná.  Další z příkladů poslední doby, je vyjádření britské premiérky Mayové o otravě dvojitého .. či trojitého .. nebo kdo ví jakého agenta Skrípala a jeho dcery Julie. Hned věděla, že se jedná o nervově-paralytický jed  Novičok, a určila se vší pravděpodobností jako pachatele Rusko!  Logika na tomto místě v podstatě vůbec chybí, Julie jezdí bežně do Ruska, taťka spolupracuje s britskými tajnými službami, je však otázka, zda nedonášel ještě i domů prostřednictvím dcery. A po osmi letech od jeho výměny za jiné agenty si najednou Rusko vzpomene, že by ho mohlo zbavit života, smrtelně jedovatým plynem. Výsledkem je jen jakýsi podivný herbicid, který nezabíjí, ale pošle člověka do nemocnice. Experti určí jed jako skutečně Novičok a to v čisté formě. No kdo čekal nějaké jiné zjištění, nežli to, jaké vyřkla paní Mayová, tak je jen snílek a fantasta. No umíte si představit,  že by experti řekli, je to nesmysl, žádný jed to nebyl, paní premiérka je vedle jak ta jedle, oni se otrávili špatně upravenou rybou fugu, v místní rybí restauraci? No okamžitě poprask a premiérka by musela odstoupit, omluvit se Rusku, i za tak zbrklé odvolání diplomatů (i když jsou to agenti a zpravodajci, podobně jako ti naši v cizích zemích) prostě skandál nad skandály.  Zajímavou dohru má ještě pokračování – Julie, která hovořila s tetou po telefonu, jí řekla, že už se těší, až ji pustí z nemocnice, že už je v pořádku,  no a tatínek že se taky lepší. Potom přišla nabídka, že jim oběma bude změněna totožnost a budou odvezeni do USA kde budou žít pod cizí identitou. (tedy, žít … no pokud se jim něco nepřihodí, nakonec budou to nejspíš pan John Mays a slečna Jane  Mays … a nehody se prostě stávají) Z posledních známých událostí je to, že slečna nebyla propuštěna, ale převezena do jakési nemocnice na vojenské základně.  Pomoc od velvyslanectví Ruska, jako Ruská občanka prý odmítla a dále sdělila, že jí stále není plně dobře a tatínek je stále ve vážném stavu. Inu vyberte si. Mně osobně je jich líto, protože se stali nepohodlnými svědky!

Aby těch výroků, které předbíhají myšlení a důkazům, nebylo málo, tak jakýsi Ruský pohlavár sdělil, před několika týdny, že se očekává provokace formou chemického útoku ze strany islamistú a opozičních rebelů. No vida a stalo se. Tedy – údajně se stalo. (Zdá se, že Bílé přilby jsou jakýmsi ochotnickým spolkem, který vždy ošetřuje zejména děti proudem vody z coulových hadic. Zkuste to s ročním dítětem jak se bude chovat .. navíc se zdá, že mají i docela dobré herci  viz zde ukázka.) A pan Americký prezident, který obvykle už při první zmínce o tom, že se asi pouštěl někde chlór a že to nebylo do bazěnů, zvyklý mezi obědem a dezertem posílat jen tak z rozmaru a bez důkazů tomahawky kam se mu zlíbí,  se hned nechal slyšet, že toho Asada potrestá, inu koho jiného, přeci nebude trestat ty, kteří se snaží mu pomoci v odstranění Asada a jeho vlády. Když se Rusko nechalo slyšet, že bude jejich raketky sestřelovat, tak zatuploval a dal jim i hodiny s tím, že se mají těšit na jejich krásné chytré a nové rakety! Hodiny běžely, premiérka Mayová odmítla jít bezhlavě do akce kvůli něčemu o čem neví a nemá dostatek inormací a tak vyčkávala, to pan Francouzský prezident byl větší formát. Hned řekl, že mají důkazy o tom, že to byl chlór a že to udělal  Assad. Tohle řekl v době, kdy Americký ministr obrany opatrně sděloval v kongresu, že v Sýrii  byl  ASI použit nějaký chemický prostředek proti civilnímu obyvatelstvu.  Otázka opět zní – PROČ?   Assad vyhrává válku, jeho armáda měla město Dúmá obklíčené a čekala jen na to, až rebelové složí zbraně a vzdají se… tak se i stalo a město nyní ovládají jednotky Syrské armády.   Nicméně ve hře je stále to, kterak si vystřelit ostrými na Sýrii. Britské ponorky se dostaly na své pozice, Americký prezident se předběhl, protože musí teď čekat týden, než se k Sýrii dovalí letadlová loď se smrtícími zbraněmi a Francouzi nejspíš také už přešlapují nervózně u odpalovacích knoflíků. Prý se má zjistit, zda tam byl použit nějaký chemický materiál .. a když se zjistí že ano? No nejspíš experti sdělí, že měl podpis Asada, jinak by udělali z Trumpa, pěkného trumpetu! Nicméně by to bylo lepší, nežli pozabíjet zbytečně další stovky ne-li tisíce lidí. V Iráku jich zvládli na půl milionu kvůli neexistujícím ZHN.  Tato lež neměla dlouhé nohy, ale důsledky jsou hrozné! No a co na to lidi? Toť otázka, nejspíš nás nikdo neinformuje, nebo si na tohle násilí tak zvykli, že už ani proti invazím tohoto typu prostě neprotestují. Vlastně se nic nezmění. Přesně tak jak to řekla Americká zástupkyně při OSN ... USA budou jednat bez ohledu na výstupy RB OSN.

Autor: Miroslav Nigrin | pátek 13.4.2018 13:45 | karma článku: 38,33 | přečteno: 1173x
  • Další články autora

Miroslav Nigrin

Legendy a realita

Věnovat se v současnosti dění na Ukrajině je asi zbytečné. Informace které nám jsou předkládány a napřed řádně prokátrovány i s drobnými fejky, známe všichni. To, že máme dnes na nejvyšších pozicích „politiky“

23.2.2022 v 7:37 | Karma: 33,55 | Přečteno: 662x | Společnost

Miroslav Nigrin

Válka začne ve středu...

nařiďte si hodiny, válka na Ukrajině začne ve středu. Takže si nezapomeňte pustit ČT24 kde se dozvíte jistě nejvíc. (jindy by to byla poplašná zpráva, ale tohle jsou jistě 100% informace od západních rozvědek, tedy ty správné)

12.2.2022 v 15:07 | Karma: 40,02 | Přečteno: 1553x | Diskuse| Politika

Miroslav Nigrin

Hrátky mocných aneb opět o nás bez nás!

Co myslíte, zkuste si odhadnout, kolik lidi u nás ale i v Evropě by vzalo zbraň a šlo bojovat proti Rusku. Vlastně tohle chrastění zbraněmi zase zaznívá jen od generálů a výrobců zbraní. Ono je dost těžké říci,

8.2.2022 v 13:55 | Karma: 31,40 | Přečteno: 573x | Společnost

Miroslav Nigrin

Plynový blázinec ...?

Tak se v tom přestávám orientovat. Vy ano? Stále se dozvídám další a další věci ohledně plynu. Teď se do toho bude ještě „montovat“ Green Deal.

29.12.2021 v 15:37 | Karma: 36,69 | Přečteno: 795x | Společnost

Miroslav Nigrin

Potrestejme Rusko a střelme se do nohy!

Nějak se mi nechce uvěřit tomu co čtu. Připadá mi to jako jeden velký vtip, nebo spíš nějaká hra žáků zvláštních škol. USA se radí s Evropou, jak zakročit proti Rusku... zase sankce (úsměvné, když nefungují, nebo je to účel?).

8.12.2021 v 14:51 | Karma: 38,46 | Přečteno: 1146x | Společnost
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

Má přejít česká ekonomika na válečný režim? Doba míru je pryč, říká Pojar

27. dubna 2024

Vysíláme Britský premiér Rishi Sunak nedávno oznámil, že jeho vláda uvede zbrojní průmysl do válečného...

Každý druhý učitel v Německu zažívá ve třídách násilí. Brutalita na školách roste

27. dubna 2024

Premium Německý učitel se stává docela riskantní profesí. Násilí se stává stále běžnější částí vyučování a...

Biden nečekaně kývl na předvolební debatu. Kdykoli kdekoli, říká Trump

26. dubna 2024  22:27

Americký prezident Joe Biden se v pátek nechal slyšet, že by chtěl do debaty se svým předchůdcem...

USA mění systém pomoci Ukrajině: už ne sklad, ale zbraně přímo ze zbrojovek

26. dubna 2024  21:30

USA chystají dosud největší balík vojenské pomoci Ukrajině v přepočtu za více než 140 miliard...

  • Počet článků 935
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1605x
jsem jednim z vas, narodil jsem se v domku na predmesti Plzne tady jsem i vyrustal a zazil dobu kdy jeste spolu sousede hovorili pres plutky, kdy sousedky se vzajemne zvaly na nedelni odpoledni babovku a bilou kavu. Zazil jsem dobu a lidi kteri mi ukazali co je to pracovitost,poctivost,rozvaha,odpovednost,vlastenectvi. Naucili mne mit rad lidi!

Seznam rubrik