Hluboce se omlouvám, že se nedostavím na Letnou,,,

15. 11. 2019 11:55:20
Budu v té době hrabat listí, to je vážně efektivnější. A ten milión lidí, co nemá co na práci a těší se na setkání, že pozdravuju. Já vím – Babiš ... hmmm jo a taky Zeman ... jojo no a Benešová. Ano znám je.

Nic proti nim, to, že se někomu nelíbí, někdo je nenávidí, někdo z nich má strach.... Ano, ano, to taky vím. Tak hlavně, že tu jsou. Jinak by nebylo proč jít na Letnou. To by bylo jakoby kdysi nevystřelila Aurora! I když kdo ví, on by si nejspíš pan Minář vymyslel někoho jiného. Ostatně za ty peníze, které mu lidi posílají na účet MCH, by měl odvádět nějakou práci a taky daně. Kdysi se tomuhle říkalo LETADLO nahoře Minář + spolek MCH a dole ti co tvoří základnu.... A vážně se nikdy nahoru nedostanou. Proč tedy studovat, proč pracovat, když to jde i bez toho. Jó po tomhle kdysi finančák šel. No a jinak vám mohu sdělit, že se mi ale vůbec nelíbí, že z peněz daňových poplatníků se platí přesčasy IZS (policie, hasiči, záchranka). Myslím si, že by to měl zatáhnout organizátor akce. Stejně jako úklidovou službu, pronájem TOI TOIek a další „drobnosti“. No nic. Oni budou demonstrovat a výsledek je znám – tedy, Babiš neodstoupí, nezbaví se ani svých majetků, on by na ně měl asi málokdo v této zemi peníze – snad že by pan Minář ... ale to pochybuji, navíc jsou ty jeho aktivity omezeny svěřenským fondem, ve kterém jsou ve správě, dokonce jsem přesvědčen, že ani média, která ho pranýřují na každém kroku, nepustí. A že by v tom fondu mohla jeho manželka cokoliv ovlivňovat je pouze chiméra, nebo si to umíte představit? To by teprve byl rachot stran medií! Pan prezident Zeman rovněž neodstoupí, nemá proč, neboť byl regulérně zvolen většinou voličů ve svobodné volbě navíc má více jak nadpoloviční podporu veřejnosti a paní ministryně Benešová také nebude odvolána, protože k tomu nejsou důvody. Tak si tam pěkně zakřičte, promněte si prokřehlé ruce, zatleskejte komunistům a lidem co se pasují na morální autority tohoto národa, na pódiu. Je v tom jistá podobnost k sektám, stádo oveček a jeden Guru, který je jejich mluvčím, jejich vůdčí osobnosti, kterého budou poslouchat i kdyby jim řekl: „jděte a utopte se“. Pro svoji důležitost vykládá takové nesmysly, že se ho Babiš bojí. Směšné! Kdyby se ho bál, tak bude uvažovat o jeho diktovaných podmínkách, jenže Babiš má tohohle týpka na háku. Mimochodem, položili jste si otázku, kdo pana Mináře živí a z čeho?! No nic, tak jsme pokecali, zkuste se zamyslet, zda do toho autobusu do Prahy nasednete – tedy pokud nechcete jet na nákup, jak se to dělává.... Ale víte co, já budu mít čistou zahradu, takže výsledný efekt bude vážně větší a přínosnější. Jo a dejte vědět, kolik tam platili, nebo vybírali ?!... A také byste si měli uvědomit, že už budete demonstrovat i za TOP09,ODS,KDU,Piráty a Starosty. On je totiž pro všechny Babiš moc nebezpečný. Odtrhává je od penězovodů... tak příjemnou zábavu.

Jinak doporučuji přečíst text a shlédnout video, abyste věděli, s kým máte tu „čest“ Michal Minář

a ještě snad krátký článek o dalším z moralistů: Zdeněk Svěrák

Ono je vždy dobré si zjistit, kdo k vám káže a jakou váhu jeho slova mají!

Děkuji za pozornost! Příjemné odpoledne!

Autor: Miroslav Nigrin | pátek 15.11.2019 11:55 | karma článku: 42.81 | přečteno: 2726x

Další články blogera

Miroslav Nigrin

Legendy a realita

Věnovat se v současnosti dění na Ukrajině je asi zbytečné. Informace které nám jsou předkládány a napřed řádně prokátrovány i s drobnými fejky, známe všichni. To, že máme dnes na nejvyšších pozicích „politiky“

23.2.2022 v 7:37 | Karma článku: 33.50 | Přečteno: 662 |

Miroslav Nigrin

Válka začne ve středu...

nařiďte si hodiny, válka na Ukrajině začne ve středu. Takže si nezapomeňte pustit ČT24 kde se dozvíte jistě nejvíc. (jindy by to byla poplašná zpráva, ale tohle jsou jistě 100% informace od západních rozvědek, tedy ty správné)

12.2.2022 v 15:07 | Karma článku: 39.99 | Přečteno: 1553 | Diskuse

Miroslav Nigrin

Hrátky mocných aneb opět o nás bez nás!

Co myslíte, zkuste si odhadnout, kolik lidi u nás ale i v Evropě by vzalo zbraň a šlo bojovat proti Rusku. Vlastně tohle chrastění zbraněmi zase zaznívá jen od generálů a výrobců zbraní. Ono je dost těžké říci,

8.2.2022 v 13:55 | Karma článku: 31.22 | Přečteno: 573 |

Miroslav Nigrin

Plynový blázinec ...?

Tak se v tom přestávám orientovat. Vy ano? Stále se dozvídám další a další věci ohledně plynu. Teď se do toho bude ještě „montovat“ Green Deal.

29.12.2021 v 15:37 | Karma článku: 36.65 | Přečteno: 795 |

Další články z rubriky Společnost

Karel Trčálek

Kateřina Konečná prozradila, že dnešní komunistické názory jsou docela nelidské

O tom, že se komunisté nepolepšili a že jsou pátou kolonou putinovského Ruska, víme už dlouho. Ale že komunisté dnes vyhánějí demokratické politiky z televizních studií, otřáslo námi všemi. Kde se nová komunistická zvůle zastaví?

19.3.2024 v 7:56 | Karma článku: 16.70 | Přečteno: 218 | Diskuse

Tomáš Flaška

Tak si ty ruské volby shrňme

A řekněme si, co to vypovídá o nás. Stačí se podívat na různé reakce. A řeknu to takto – nestačíte se divit.

19.3.2024 v 7:04 | Karma článku: 25.14 | Přečteno: 482 | Diskuse

Ladislav Pokorný

Kateřina Konečná nechtíc prozradila, že dnešní komunistické názory jsou naprosto nelidské

O tom, že se komunisté nepolepšili a že jsou pátou kolonou putinovského Ruska, víme už dlouho. Ale že komunisté dnes vyhánějí demokratické politiky z televizních studií, otřáslo námi všemi. Kde se nová komunistická zvůle zastaví?

19.3.2024 v 0:59 | Karma článku: 34.22 | Přečteno: 760 | Diskuse

Eva Kislingerová

Budeme válčit se Slovenskem?

Z vyjádření některých politiků může nezúčastněný pozorovat nabýt dojmu, že diplomatické vztahy se Slovenskem jsou na bodu mrazu. Z médií to vypadá, že válka začíná a u Hodonína bude tanková bitva.

18.3.2024 v 13:24 | Karma článku: 22.31 | Přečteno: 589 | Diskuse

Karel Trčálek

Jak s Babišem dohnat a předehnat ne Západ, ale Putinovo Rusko?

Západ se nám rozpadá před očima. Zato Rusko doslova vzkvétá. S doháněním Západu je konec, teď už nám zbývá, než jen dohánět a předhánět Rusko...

18.3.2024 v 11:15 | Karma článku: 19.15 | Přečteno: 254 | Diskuse
Počet článků 935 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 1605

jsem jednim z vas, narodil jsem se v domku na predmesti Plzne tady jsem i vyrustal a zazil dobu kdy jeste spolu sousede hovorili pres plutky, kdy sousedky se vzajemne zvaly na nedelni odpoledni babovku a bilou kavu. Zazil jsem dobu a lidi kteri mi ukazali co je to pracovitost,poctivost,rozvaha,odpovednost,vlastenectvi. Naucili mne mit rad lidi!

Nutný výchovný pohlavek, souhlasí Bouček i Havlová s přerušením projevu na Lvu

Moderátor Libor Bouček ostře zareagoval na kauzu ohledně délky proslovu režisérky Darji Kaščejevové na předávání cen...

Švábi, vši a nevychované děti. Výměna manželek skončila už po pěti dnech

Nová Výměna manželek trvala jen pět dní, přesto přinesla spoustu vyhrocených situací. Martina ze Znojma se pokoušela...

Vyzkoušeli jsme podvod z Aliexpressu. Může vás přijít draho, i po letech

Nakoupili jsme na Aliexpressu a pěkně se spálili. Jednu USB paměť, dvě externí SSD a jeden externí HDD. Ve třech...

Chtěli, abych se vyspala s Baldwinem kvůli jeho výkonu, říká Sharon Stone

Herečka Sharon Stone (66) jmenovala producenta, který jí řekl, aby se vyspala s hercem Williamem Baldwinem (61). Měla...

Byla to láska na první pohled, říká hvězda Gilmorek o manželství s modelkou

Milo Ventimiglia (46), představitel Jesse ze seriálu Gilmorova děvčata nebo Jacka Pearsona ze seriálu Tohle jsme my, je...