Jak vidno, je tato demokracie tak mladá,

17. 11. 2019 10:51:17
že mnozí neví, co to demokracie je! Po vyslechnutí části projevů z oné včerejší demonstrace, se nemohu zbavit dojmu, že lidi, kteří tam tleskali v podstatě téměř všemu,

, nad těmi slovy ani nepřemýšleli. Minář – nechce jít do politiky (ale diktovat co má politik dělat, to chce a dělá), nebudeme krást studentům jejich výročí revoluce, přesto si přihřáli polívčičku (nejspíš aby vyplnili ony dvě plánované hodiny protestu). Respektujeme výsledky voleb a chceme chránit demokracii (ale určují, kdo se má z vlády odvolat a nerespektují rozhodnutí st. zást. o zastavení stíhání Babiše v kauze Čapí hnízdo). Hovoří o tom, že respektují volební výsledek, ale nehodlají respektovat rozhodnutí sněmovny odmítnout návrh senátora Lásky, na stíhání prezidenta pro porušování ústavy. Sice tvrdí že respektují výsledky volby (i prezidentské) ale jeho právo udělit abolici, označují za jeho zlovůli. A dnes – dnes se ukazuje, jak se k těmto věcem staví média – a která jsou skutečně nestranná. Ráno si pár řvounů a hvízdalů přivstane, aby stihli premiéra při pietním aktu na Národní. Řvou na něj „srabe“, ale mluvit ho nenechají – to pískají a řvou. Podobně to dělá i Minář- neřve ani nepíská, na to si získal své „startery“ a vyvolávače hesel, ale nehodlá se dozvědět konkrétní věci, jak se to má skutečně s Agrofertem, jakou možnost má manželka premiéra, ovlivňovat chod Agrofertu ve správní radě. Víte co je směšné – že těm křiklounům se sice líbí kapitalismus, ale kapitalistu a podnikatele k smrti nenávidí ... a nějaké argumenty – ty se vůbec nepřipouštějí! Tvrdí, že tenhle člověk údajně krade, ale už nepřipomenou zlodějiny devadesátých let. A lidi tam postávající nechtějí slyšet důkazy. Miliardář? Proč by to dělal. Nakonec si nebere ani plat, ale odevzdává ho na pomoc matkám samoživitelkám. Čím to je? Že by za tím stáli právě ti z této doby, kteří mají obavu, aby se nezačalo otevírat něco z té doby?

Co je smutné, že v tomhle hnusu, ostouzení, nálepkování, převracení historie úplně zapadá student Opletal a další studenti odvezení do koncentráku. Nehovoří se o tom, jaká zvěrstva na našich lidech způsobili Němečtí fašisti. Čest památce Jana Opletala, čest všem těmto hrdinům!

Nedalo mi to, abych svůj článek nerozšířil opět o důkaz toho, jak mladá je tu demokracie a jak se dokáží někteří lidé chovat naprosto nedemokraticky, jako hovada! (omlouvám se za to slovo) Dnešního dne, tedy 17.11.2019 při uctění všech, kteří měli podíl na listopadových událostech, premiérem, bylo na něho pokřikováno "srabe" , nebyla mu však dána šance hovořit, neboť skupinka výtržníků pískala a pokřikovala na premiéra. Při podobné situaci, kdy šel položit na Národní, květiny V. Klaus ml. s dětmi, na něj řvali " ty zkurvysyne" ..."ty Putinova děvko". Naopak pak Kalousek, tento kontroverzní politik a nejméně oblíbená osoba ze všech politiků v zemi, měl u těchto lidí úspěch, dokonce jej někdo posílal i na Hrad, což u něj vyvolalo slzavý efekt, dále byl aplausem odměněn i pan Primátor Hřib, je otázka, zda mu budou tleskat když přijde Slávie o sponzora a z Prahy zmizí cizinci z Asie což sníží příjmy hoteliérů i restaurantů. Suma sumárum, mám dojem, jakoby v Praze byl vypuštěn jakýsi nebezpečný plyn, který napadá mozkové buňky. A i kdybych se snad mýlil, tak jednoznačně vím, že tohle není demokracie v pojetí těch, kteří křičeli před 30. lety - NEJSME JAKO ONI ... ano nejsou - TIHLE JSOU HORŠÍ. Brutální hulvátští a rozdělující zemi! Smutné je, že současná policie nedokáže zakročit, přestože vidí, že se děje verbální napadání úřední osoby!

Pěkný večer vám všem a pokud máte ještě chvilku, přečtěte si i včerejší článek, třeba se vám bude líbit a dáte mu také karmu - děkuji!

článek v podobném duchu najdete ZDE

Autor: Miroslav Nigrin | neděle 17.11.2019 10:51 | karma článku: 38.23 | přečteno: 985x

Další články blogera

Miroslav Nigrin

Legendy a realita

Věnovat se v současnosti dění na Ukrajině je asi zbytečné. Informace které nám jsou předkládány a napřed řádně prokátrovány i s drobnými fejky, známe všichni. To, že máme dnes na nejvyšších pozicích „politiky“

23.2.2022 v 7:37 | Karma článku: 33.50 | Přečteno: 662 |

Miroslav Nigrin

Válka začne ve středu...

nařiďte si hodiny, válka na Ukrajině začne ve středu. Takže si nezapomeňte pustit ČT24 kde se dozvíte jistě nejvíc. (jindy by to byla poplašná zpráva, ale tohle jsou jistě 100% informace od západních rozvědek, tedy ty správné)

12.2.2022 v 15:07 | Karma článku: 39.99 | Přečteno: 1553 | Diskuse

Miroslav Nigrin

Hrátky mocných aneb opět o nás bez nás!

Co myslíte, zkuste si odhadnout, kolik lidi u nás ale i v Evropě by vzalo zbraň a šlo bojovat proti Rusku. Vlastně tohle chrastění zbraněmi zase zaznívá jen od generálů a výrobců zbraní. Ono je dost těžké říci,

8.2.2022 v 13:55 | Karma článku: 31.22 | Přečteno: 573 |

Miroslav Nigrin

Plynový blázinec ...?

Tak se v tom přestávám orientovat. Vy ano? Stále se dozvídám další a další věci ohledně plynu. Teď se do toho bude ještě „montovat“ Green Deal.

29.12.2021 v 15:37 | Karma článku: 36.65 | Přečteno: 795 |

Další články z rubriky Politika

Jan Bartoň

Přichází nový věk – volíme mezi tragédií a realismem

Pan Václav Vlk starší uveřejnil skvělý komentář k současné mezinárodní situaci pod titulkem Přichází nový věk tragédie. Abychom předešli tragédii, musíme zvolit realismus.

28.3.2024 v 10:00 | Karma článku: 10.04 | Přečteno: 103 | Diskuse

Petr Duchoslav

Ruský břeh Roberta Fica

Jsem proslovenský, dělám vlasteneckou a suverénní politiku, vše jen pro národ. Tak by se stručně dala charakterizovat politika staronového premiéra Roberta Fica. Zní to sice líbivě, ale realita je bohužel jiná.

27.3.2024 v 9:24 | Karma článku: 24.95 | Přečteno: 495 | Diskuse

Petr Štrompf

Utažený kremelský šroub. Stržený závit pak způsobí pohromu

Islamisté vraždící v Moskvě. Mrtví na obou stranách ukrajinské fronty. Represe režimu, žijícího ve strachu o sebe samého. Šrouby stále utahuje a bude je utahovat ještě víc.

26.3.2024 v 17:34 | Karma článku: 18.71 | Přečteno: 463 | Diskuse

Michal Sabó

Rudá záře nad Moskvou aneb mají teroristi právo na soucit?

Útok v Rusku, při němž útočníci v koncertním sále na okraji Moskvy v pátek zabili nejméně 133 lidí a mnoho dalších zranili, nám nastavil zrcadlo. Máme Rusko litovat?

26.3.2024 v 7:13 | Karma článku: 36.52 | Přečteno: 2303 | Diskuse

Bohumír Šimek

Je Babiš bezpečnostní riziko?

Mimořádná schůze sněmovny, tentokrát svolaná vládní pětikoalicí, které přetekl kalich trpělivosti, a která zvažuje riziková chování opozice, a opozice obviňující z bezpečnostního rizika vládu. Kdo má pravdu?

25.3.2024 v 18:15 | Karma článku: 22.86 | Přečteno: 650 | Diskuse
Počet článků 935 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 1605

jsem jednim z vas, narodil jsem se v domku na predmesti Plzne tady jsem i vyrustal a zazil dobu kdy jeste spolu sousede hovorili pres plutky, kdy sousedky se vzajemne zvaly na nedelni odpoledni babovku a bilou kavu. Zazil jsem dobu a lidi kteri mi ukazali co je to pracovitost,poctivost,rozvaha,odpovednost,vlastenectvi. Naucili mne mit rad lidi!

Rána pro britskou monarchii. Princezna Kate má rakovinu, chodí na chemoterapii

Britská princezna z Walesu Kate (42) se léčí s rakovinou. Oznámila to sama ve videu na sociálních sítích poté, co se...

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...

Stále víc hráčů dobrovolně opouští Survivor. Je znamením doby zhýčkanost?

Letošní ročník reality show Survivor je zatím nejkritizovanějším v celé historii soutěže. Může za to fakt, že už...