Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LN

..hmm..jako obvykle článek plný objektivních argumentů...a hlavně ten cit s nímž se autor vyhýbá subjektivnímu osobnímu pohledu na věc..:-/..a tvrdě lpí na objektivnosti.....to je nutno ocenit....

2 1
možnosti
MK

R^R^R^R^Dobře napsáno. Holt, obrazně řečeno,  "Západ" si s "Východem" vyměnil role.

PS  Jak se jmenuje ten tygřík na autorově fotce? Moc krásné zvíře;-)

2 1
možnosti
Foto

To zvíře se jmenuje Nigrín, ten tygr se jmenuje Tygřík. Ono je těžko posoudit, zda si Západ a Východ vyměnili role, nebo zda někomu v hlavě přeskočila výhybka. Anebo - stará láska (k SSSR) nerezaví.

1 3
možnosti

Ti vaši rusáci v poslední době vůbec rádi políčkujou, že ano? Začalo to políčekem mezinárodnímu právu anexí Krymu. Předním rozdali pár pohlavků v Abcházii, Gruzii, Podněstří, v Čečensku...Teď fackujou Ukrajince svými zbraněmi  a  bojovníky.

2 8
možnosti
PH

http://www.osce.org/om/122938

tomuhle by se asi mělo věřit, nebo ne?

2 2
možnosti
Foto

Výborně napsáno pane Nigrine,

Karma R^

8 3
možnosti
MD

Ach ten 'nas zapad', ten tomu zase dal na frak. Pro vas karma.

8 4
možnosti
DV

D81a10v45i44d 63V75l98k

25. 8. 2014 8:40

A co ten ruský políček kdy zabrali vojenskou intervencí část Ukrajiny jménem Krym. Jaká asi je hodnota Krymu včetně jeho mořského pobřeží plného zemního plynu? A pak ten další políček Ruska ve formě komand Kozáků, Čečenců a Rusáků samotných, kteří tvoří asi tak 2/3 všech bojovníků  za separaci východní Ukrajiny. Milý pane, že Vy jste v 68 vítal ruské tanky s praporkem v ruce?

5 8
možnosti
MD

A to zapominate, ze pred tim vsechny obyvatele Krymu pobili, aby nemohli  v referendu hlasovat proti vstupu do 'ruske federace'.

8 3
možnosti
  • Počet článků 935
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1605x
jsem jednim z vas, narodil jsem se v domku na predmesti Plzne tady jsem i vyrustal a zazil dobu kdy jeste spolu sousede hovorili pres plutky, kdy sousedky se vzajemne zvaly na nedelni odpoledni babovku a bilou kavu. Zazil jsem dobu a lidi kteri mi ukazali co je to pracovitost,poctivost,rozvaha,odpovednost,vlastenectvi. Naucili mne mit rad lidi!

Seznam rubrik