Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jen by mě zajímalo, jak budete  psát, kdyby se situace otočila.

1 0
možnosti
ZD

pane Dvořák jste rozumný chlap a víte ...že dějiny píše vždy vítěz a pokud něco vyjde najevo...tak až po letech...takže ať to dopadne jak to dopadne...jedna skupina bude na koni...a ani to není správné...protože ani na jedné straně to není košer...a v jakém poměru???...to nikdo neřekne...tady jsou jen dohady...;-);-);-)

0 0
možnosti
Foto

Máte pravdu, jen doufám, že ve vedení NATO nejsou sebevrahové a Ukrajinu do NATO nepřijmou.

Pokud domobranci v Luhanské a Doněcké republice zvítězí, tak to bude tak strašný políček pro USA, že se můžeme dočkat ještě čehokoliv.

Ale počítám, že mezitím dojde i k problémům v samotném Kyjevě, neb si protestující na Majdanu vybojovali občanskou válku, kde umírají jejich děti a sourozenci, neplatí se důchody a všichni obyčejní Ukrajinci se velmi pohoršili.

Pro Vás karma R^

1 3
možnosti
JR

J57a62r48a 93R92a96n44k

29. 8. 2014 19:19

News for satellite pictures of Russian army on the ...

National Post

NATO Satellites Show Russian Troops, Armored Vehicles ...

Newsweek ‎- 23 hours ago

Pictures of Russian military activity contradicts Putin's denial that he ordered ... or 50 kilometres from the Dovzhansky, Ukraine border crossing.

Ukrainian border guards retreat as two columns of tanks ...

National Post‎ - 1 day ago

Russia has 'well over 1000 troops' in Ukraine, Nato warns

Financial Times‎ - 7 hours ago

More news for satellite pictures of Russian army on the border of Ukraine Satellite images reveal Russian military buildup on ... http://www.theguardian.com › News › World news › Ukraine Apr 10, 2014 - Nato has released satellite images of the Russian military buildup on Ukraine's eastern border: a powerful concentration of fighter plan

0 0
možnosti
ZD

napsal jste dobře pane Nigrin...spousta lidí tady je poblázněna a vůbec netuší co by je čekalo...kdyby k něčemu došlo...i politici ...tedy naši řiťolezci ne...začínají uvažovat...jen ve Slovensku se Fico vyhrazuje proti dalším sankcím a verbálního útoku na Rusko a chce racionální hodnocení atd...NATO neudělá nc jen bububu a konec...na mezinárodním letišti v Kyjevě je 24 hodin natankované vládní letadlo připravené na útěk junty...protože se prosléchá ...že Putin podle vzoru USA na Panamě chce unést celou vládu a soudit je v Moskvě...na frontě vyhlásili povstalci...že již nebudou brát zajatce...že je nemají kam dávat a tak UA mladí kluci utíkají po tisících...dezertují i na stranu hranice RF...že by dovolená;-D...a to že se Porošenko vykašlal na tisíce obklíčených vojáků jste asi četli...ono by se mělo psát vše pravdivě a celou pravdu...a potom bychom se tady nemuseli dohadovat jedna paní povídala...a že naše media jsou prolhanější jak za komoušů je jisté...tam jsme věděli že lžou...již od 10 let a oni také...tady je to to samé...jenom určitý věk není již schopen číst mezi řádky a žere  jim to...jsou zde trapné otázky ...kolik rublů atd...dítě by to nevymyslelo...rád si podiskutuji s oponentem...protože kus té pravdy máme oba...ale diskutovat s někým kdo je omezen jen na histerii nemá cenu...přeji Vám hezký večer všem ZD...;-);-);-)

1 3
možnosti
ZD

paní Jaro jak jsem psal ...od Vás je to jenom pochvala ...že jsem to napsal dobře ...žena ...která přeje svému oponentovi smrt.../ nebyl jsem to já /...je u mne jako lakmusový papírek ...u Vás to již není zapalení ale ta histerie...a ani to že jste žena ...u mne není omluva...takže děkuji za mínus a přeji hezkého večera...ZD...;-);-);-)

0 1
možnosti
Foto

Tady se už naskýtá jen jedna otázka: kdo vás platí? Jsou to peníze z Moskvy, které přicestovaly omylem někomu na dovolenou na špatné konto a nikdo neví proč?

4 1
možnosti
JR

J51a47n 60R81á22s67t46e15k

29. 8. 2014 15:03

Dojděte si k lékaři, možná už i váš stav má svou diagnózu.

9 3
možnosti
RH

Pokud by byla Ukrajina v NATO, tak tam žádný konflikt není..

8 3
možnosti
Foto

Myslíte, že by Američané východní Ukrajince vyvraždili sami bez pomoci Kyjeva?

1 2
možnosti
Foto

Vy myslite vazne, ze je nekdo rozumny v organizaci NATO? Vzdy tem se tvori na soancich zilky od napeti a touhy se zapojit. Uz aby to bylo. Zase budeme bombardovat, yupeee!!! Dalsi prilezitost se zbavit starych zbrani, yopeee!!! Je mi ze vseho na bliti.

6 13
možnosti
TH

mě až po přečtení blogu a vaší reakce

9 5
možnosti
Foto

To je už na klinickou diagnózu... DG 307, patrně.

10 4
možnosti
JR

J36a23r64a 62R23a94n63k

29. 8. 2014 19:22

News for russian mothers are protesting against putin

Telegraph.co.uk

Russia Invades Ukraine, Lies About It

Daily Beast ‎- 7 hours ago

As Russia troops and tanks make an apparent bid to open the land route to ... the servicemen, without letting Russian mothers know where exactly their ... told The Daily Beast, "most leaders organizing anti-Putin protests are ...

Putin hails Ukraine separatists; Kiev raises prospect of ...

Washington Post‎ - 2 hours ago

Ukraine-Russia crisis: live

Telegraph.co.uk‎ - 2 hours ago

More news for russian mothers are protesting against putin

0 0
možnosti
JC

Nejvyšší čas, aby se Rusko už konečně rozhoupalo a tu Ukrajinu obsadilo a zastavilo to nesmyslné vraždění.

9 7
možnosti
  • Počet článků 935
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1605x
jsem jednim z vas, narodil jsem se v domku na predmesti Plzne tady jsem i vyrustal a zazil dobu kdy jeste spolu sousede hovorili pres plutky, kdy sousedky se vzajemne zvaly na nedelni odpoledni babovku a bilou kavu. Zazil jsem dobu a lidi kteri mi ukazali co je to pracovitost,poctivost,rozvaha,odpovednost,vlastenectvi. Naucili mne mit rad lidi!

Seznam rubrik