Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J21a66r44a 52R53a42n83k

16. 11. 2014 20:04

Privitani pana Putina vna G20 bylo pod bodem mrazu....

http://zpravy.idnes.cz/putin-sklidil-na-summitu-g20-krititku-ds6-/zahranicni.aspx?c=A141115_180734_zahranicni_ert

Par dnu dopredu jiz byl rozruch nad jeho valecnou flotilou mirici na jih:-/

0 0
možnosti
JR

J11a93r45a 16R29a75n61k

16. 11. 2014 20:06

Australia Monitoring Heavily-Armed Russian Warships ...

http://www.ibtimes.com/australia-monitoring-heavily-armed-russian-warships-...

4 days ago - Australia said Wednesday that it is constantly monitoring a convoy of ... of the Russian naval vessels follows Australia's condemnation of Putin's ...

Russia To Send Bomber Planes 'For Drills' Near US Coast ...

au.ibtimes.com/articles/572819/.../russia-australia-bomber-planes.htm

2 days ago - Russian bomber planes are reportedly moving near the shores of North America. ... Russia's President Vladimir Putin (R) meets with Australia's Prime ... of four Russian navy ships off the Australian coast has raised concerns ...

Russia sends warships to 'shirtfront' Australia - National Post

fullcomment.nationalpost.com/.../matt-gurney-russia-sends-warships-to-s...

4 days ago - It appears that Mr. Putin was listening: The Russian reciprocal shirtfronting ... You don't wage war with two ships, and the Australian Navy, a small but ... And that message is this: You can send your fleet to our shores, and we ...

Russia's sea cruise is hardly a show of power - The Drum ...

http://www.abc.net.au/news/2014-11-13/carr-russias-sea...is.../5888494 4 days ago - Russia will not use force against Australia because of some harsh words ..... A gentle reminder from Putin that his navy has nuclear armed ...... Ok, so, clever article writer, why is the Russian navy shooting around our shores?

0 1
možnosti
Foto

Článek neobsahuje jedinou nepravdu. Co mě však zaujalo nejvíce, byla poznámka na konci. Připomene nám naše "svobodná" televize dostatečně ten první sedmnáctý listopad? Zítra to bude rovných sedmdesát pět let.

1 1
možnosti
Foto

J97i68ř61í 17K33i75n20d74l

16. 11. 2014 16:57

"Asi málokdo tušil, že: se znásobí trestná činnost a to i poté, co se zrušilo mnoho paragrafů, které dříve byly trestným činem, padly i přečiny?????" Protože jsem v tom dělal, tak se jenom zrušily  komunistické paragrafy. Jak bylo rozkrádání majetku v socialistickém vlastnictví § 132. Začaly přibívat nové pargrafy, protože se začala objevovat nová tr. činnost, kterou náš zákoník neznal a policie se ji učila za pochodu stíhat.

0 0
možnosti
RM

Co je to to, v čem jste dělal?

0 0
možnosti
Foto

Pošetilý článek. Rv

4 2
možnosti

P12a24v54e73l 32Č93e70r68n94ý

16. 11. 2014 16:27

Nashledanou v budoucnosti ano, jen doufejme že už bez lidí jako jste vy...Rv

5 6
možnosti

Rv

Brečíš celkem přesvědčivě. Ale je nejvyšší čas přestat brečet a něco pro svobodu a demokracii dělat!

Nikdy jsme se neměli tak dobře, jako nyní. Jsme svobodní. Nikdo nás nezavírá za to, že máme jiný názor. A za to, že nám dnes ti, kteří nám dávali politická školení o zlých kapitalistech, nám to dnes osobně prakticky ukazují, za to určitě Václav Havel nemůže!

Ano, i Václav Klaus nám podle Tebe lhal, když tvrdil, že do pěti let se budeme mít stejně dobře jako občané Rakouska. Nu, nemáme se lépe, ale lépe než za komunistů se skutečně máme. Aa na úroveň Rakouska pomalu spějeme. Dočkáme se! Teď už nám to ti bývalí soudruzi nerozkradou. Už umíme volit slušné politiky.

8 2
možnosti
JH

Jejda, pane Šimek, napište mi prosím co jste pro svobodu a demokraciii udělal tak světabornýho, že tady kážete. A Vy si s panem autorem tykáte? Kamarádi? Spolužáci? Přátelé?

2 7
možnosti
JS

Pořád mi naskakuje, že čekání, v tomto případě dvaceti pětileté není ta správná poloha a program pro lepší zítřek, jak osobní tak společenský.

Připomínám Nerudovo „kdo chvíli stál, už stojí opodál“

1 1
možnosti
LN

...."Máme svobodu – svobodu slova – jenže kdo nás poslouchá?"...konec citátu...inu pane Nigrine...dříve jsme svobodu slova neznali...a poslouchat jsme vás museli...tak se nedivte...že když se komunisti dovolávají svobody slova...ža na ně koukáme blbě...oni si přitom totiž neuvědomují že skutečně dost blbě vypadají....:-/

14 4
možnosti
JH

Pane Nádvorníku a kdo poslouchá Vás? Plkáte a plkáte, ale jen tady a možná v hospodě. Je Vám to platný jako mrtvýmu zimník. Zajděte třeba s transparentem před sněmovnu a vymetou Vás, že se nestačíte divit. Jděte si to vyříkat v práci s vedoucím, nebo s majitelem - no co, máme demokracii, on Vás zcela demokraticky vyhodí z práce. Nic neuděláte, všechno jsou jenom kecy, tady si lidi dokáží vyskakovat tak na pokladní v supermaketech, těch se bát nemusí tak jim to dávají sežrat. Demokrati -----

7 6
možnosti
JS

"Tak mi řeknou pane Švejk, komu já jen mám věřit??"

1 1
možnosti
RH

Že si stěžují soudruzi, je v pořádku..

11 0
možnosti
Foto

ale nemuseli by u toho tak bezostyšně lhát

9 2
možnosti
  • Počet článků 935
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1605x
jsem jednim z vas, narodil jsem se v domku na predmesti Plzne tady jsem i vyrustal a zazil dobu kdy jeste spolu sousede hovorili pres plutky, kdy sousedky se vzajemne zvaly na nedelni odpoledni babovku a bilou kavu. Zazil jsem dobu a lidi kteri mi ukazali co je to pracovitost,poctivost,rozvaha,odpovednost,vlastenectvi. Naucili mne mit rad lidi!

Seznam rubrik