Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AK

Jen malá poznámka, aby se to mohlo přeložit, tak jak to přeložil, tak by ten název musel znít cunt riot. Čeština má také víc označení od nejvulgárnějšího ku..da anglický ekvivalent cunt, přes jemnější např číča anglický ekvivalent pussy.

0 1
možnosti
JR

J72a64r10a 12R48a84n55k

10. 6. 2016 23:26

Nad tim se prave divili v indickych novinach, ze by nejaky predstavitel zeme vypustil neco takoveho do eteru a vyslovnost pas, znamena hnis.

0 0
možnosti
Foto

Pan Mitrofanov nedávno v Právu napsal, že pojem pražská kavárna má svůj původ v antizemanovském vyhlášení Děkujeme, odejděte, které bylo sepsáno v nějaké kavárně v Praze.

3 0
možnosti

Punkové kapely jsou ze své podstaty vulgární. Taky jste mohl napsat, že dlaždiči mluví sprostě a pan prezident tedy přirozeně také.

Pražská kavárna je podsunutý výraz pro oponenty Hradu.

5 3
možnosti
PK

P49a63v81e82l 45K65r51á78l

9. 6. 2016 17:12

On se sehnul před EU hned několikrát,při předvolebních slibech,když tvrdil,že je pro hlubší integraci EU,podruhé při teatrálním vyvěšování vlajky na hradě.Co se NATO týká,jeho nesmysl o preventivním útoku je dostačující,než dostal noty z Kremlu a začal nosit svatojiřskou stuhu.Pro rozumy jezdí do Kremlu na porady se soudruhem Putinem a Kim čong Unem.A prosím jaký zájem lidí hájí?A čím?Lhaním?Bez pravomocí?No já se sakra směju.Je to ukřivděný pomstychtivý senilní alkoholik,který dokáže převléct kabát dokonce několikrát během dne.A nebudu se zmiňovat o jeho jmenování profesorů,že nedá diplom někomu,o kom se spekukuje že spolupracoval s komunisty,ale nejvyšší státní vyznamenání dává dokázaným udavačům,ani se nezmiňovat,že sám komunistou byl a jeho strana (bývalá) SPOZ je prolezlá kádrováky nejhrubšího zrna,o jednu z nich se dokonce zajímá polská tajná služba s podezřením na aktivní agentku FSB.Poradce Nejedlý,placen jako manažer Lukoilu přímo ruskou vládou,Mynář bez prověrky,proč asi?;-€Rv

3 3
možnosti
OK

Víte co je zajímavé? Že určitou skupinou lidí je jiná skupina lidí nazývána Pražskou kavárnou. V obráceném smyslu ale žádný podobný pejorativní pojem neexistuje.

2 0
možnosti
JL

Nevím, jak je to s pražskou kavárnou, ačkoliv jsem Pražák a do kavárny občas jdu. včera jsem byl třeba v Grébovce v kavárně a nebyl tam ani Horáček, Ani Halík, ani paní Šiklová, natož Kocáb - běhalo tam ale dost malých dětí a lidi se tam přišli nacpat, něco do sebe nalít a poklábosit. Zeman a Ovčáček taky nikde.Dřív tam chodili hodně Rusáci..ale asi se už odstěhovali. Asi na Krym nebo do Londýna, kdoví?

1 0
možnosti
JR

J51a19n 21R18á49ž

9. 6. 2016 15:52

Kocáb i další figurky z intelektuální žvanírny nazyvané pražskou kavárnou, mi přijdou jako bývalí průměrní ligoví fotbalisté, kteří pořád machrují, ale neuvědomují si, že o ně už není zájem ani v městském přeboru.

19 4
možnosti
JL

Kocáb, kdyby se nepřilepil včas na Havla, neměl by politicky žádný význam. Což je dnes jasně vidět. Horáček je do sebe zahleděný miliardář. Ovšem, být miliardář, taky si myslím, že jsem úžasný a Hrad by mi slušel.

6 0
možnosti
OK

Zkusím jinou definici:

Pražská kavárna je pojmem užívaným lidmi, kteří uznávají oba Zemany (majora i prezidenta), a označuje všechny osoby, kteří nevidí svět černobíle a vyčítají současnému prezidentovi amorální chování.

5 5
možnosti
PV

P41a58v44e27l 16V30é25b32r

9. 6. 2016 16:38

Majora neuznávám, prezidenta s výhradami, Rusko nemám příliš v oblibě a svět nevidím černobíle. Přesto pojem "Pražská kavárna" užívám a osoby, které jsou k ní přiřazeny, stavím na roveň komunistům. Co vy s tím?

5 2
možnosti
Foto

Tak jak je to s tou pražskou kavárnou?8-o

No jak, jak. PRAKu už drobet zpuchřela guma;-)

2 2
možnosti
LJ

Někdo diktaturu zvanou demokracii, někdo třeba zase diktaturu zvanou komunismus.

1 0
možnosti
  • Počet článků 935
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1605x
jsem jednim z vas, narodil jsem se v domku na predmesti Plzne tady jsem i vyrustal a zazil dobu kdy jeste spolu sousede hovorili pres plutky, kdy sousedky se vzajemne zvaly na nedelni odpoledni babovku a bilou kavu. Zazil jsem dobu a lidi kteri mi ukazali co je to pracovitost,poctivost,rozvaha,odpovednost,vlastenectvi. Naucili mne mit rad lidi!

Seznam rubrik