Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

D52a94v87i70d 73V15l90k

13. 1. 2017 15:26

Takže podle Vás mír ohrožují američtí vojáci, které si Poláci a pobaltské státy vyžádaly na svoji obranu, zatímco Putin , který napadl sousední Ukrajinu a málem ji rozvrátil a ukradl jí kus území je mírotvůrce. Před tím napadl Gruzii a kdo to bude příště? Lotyšsko? Ach jo pane autore Vy totiž pokud jsem vyčetl nežijete v Evropě ne?

3 1
možnosti

Mir preci ohrozovali vzdy americti imperialisti a zapadonemecti revansiste. Nechapu, proc se toto musi neustale pripominat.

Autor si to jiste pamatujeze stranickych skoleni moc dobre.

2 1
možnosti

P58e86t39r 58S42k65á74c79e78l

13. 1. 2017 13:10

Války nemám rád, zvláště tu I.světovou.Nevrátil se totiž z bojiště můj děda a babička musela sama vychovat sedm dětí. Nenašel se totiž dokument, kde a kdy děda zahynul a tak až za dva roky po válce měla nárok na vdovský důchod! Díky tehdejším nepsaným pravidlům v soužití v obci přežila a tím že porážela vepříky pomáhala přežít i ostatním.

K USA - 160 let na výsostném území USA neproběhla žádná válka. Navzdory dvěma "světovým". Takže kdo zde komu ubližuje? Evropa USA nebo USA Evropě? Přitom se tváří, jak rádi se postarají o "demokracii" v Evropě.

Prostě ať nás nechají na pokoji a my dokážeme se o sebe postarat. Podobně jako naši předkové před rokem 1938, kdy pro svoje úspěchy nepotřebovali ani EU. Byli jsme před EU, budeme i po ní.

1 0
možnosti

Začínám mít dojem, že by měl být dějepis hlavním a maturitním předmětem. Hlavně historie 20. století.

1 0
možnosti

"Evropa proměňuje ve válečnou zónu, přibývají na její území jaderné arzenály z USA, přibývají i američtí vojáci, přibyly americké tanky" a to tě sere rudej strejdo, viď?

Nejlepší přece bylo, když se nám zde válelo několik set tisíc ruských vojáků a měli jsme tu ruské mírové atomovky.

3 1
možnosti
Foto

A jaký je mezi tím rozdíl?

Ten, že ruské tanky zde již nemáme, zato americké, ano.

2 2
možnosti

Já mám pocit, že někdo chce vyprovokovat válku proti Rusku ještě do inaugurace Trampa.

Západní propaganda přidává na obrátkách a začíná riskovat i obrovské blamáže. Vypadá to, jako by šlo o to, zabránit inauguraci Trumpa třeba prostřednictvím vyhláčení stanného práva v USA.

6 2
možnosti

Kdo nechce válku, ten dostane okupaci.

8 0
možnosti
Foto

Tak, Amíci už půlku Evropy okupují.

A přisouvají do evropských zemí stále nová vojska.

2 1
možnosti

Snaha vyhnout se válečnému konfliktu vedla ke vzniku nejničivějšího konfliktu v lidských dějinách. Pokud myslíte tím "nechtít válku" ustoupit a tvářit se, že Putinova expanze je v pohodě, tak to je podobně hloupý postoj. Protože pokud po Gruzii přijde Ukrajina, tak příště může mít Rusko zálusk na Finsko nebo Pobaltí.

12 4
možnosti
Foto

udržovat svět ve strachu a napětí je pro mocnosti něco jako šachová hra a běžní lidé nemají šanci zjistit realitu-bohužel i válka je pro ně především byznis

4 0
možnosti

No, mate vlastne pravdu. Drzeni v sachu nas uchranilo uz 70 let od valky. Takove, jakou si nikdo nedokaze predstavit. Obrazky z nemeckych mest v roce 1945 ne Alepa ze soucasnosti jsou proti tomu selankou.

Doufam, ze vsichni co se mnou nesouhlasi meli moznost shlednout film the Day after.

A to bylo jeste zpracovano jaksi lidsky.

4 0
možnosti
Foto

Takový dost nešikovný pokus obhájit Putina coby mírotvorce. No od dob zelených mužíčků na Ukrajine a anexe Krymu nevěřím ďáďovi ani dobrý den.

13 2
možnosti

A jaké šikovné řešení ve skutečném zájmu obyvatel Krymu byste ráčil navrhnout? Ukrajinštinu jako jediný úřední jazyk a k tomu navíc něco na způsob devastace Doněcka a Luhanska. Tedy armádu proti v té době ještě vlastním lidem? To vše v zájmu dobráků za oceánem. Vím, že to ale nepochopíte.

2 4
možnosti

Tento blog mi připomíná populární rčení z 80.let od tzv.mírových aktivistů- užitečných idiotů v SRN:

"Lepší být rudý nežli tuhý" nebo jako "žádám odchod USA, proč? Já chci jen mír".

9 0
možnosti

He?

Lieber rot als tot.

Tot neni tuhy.

To bylo heslo velikonocnich pochodu v dobe kdy soveti rozmistili u svych satelitu rekety SS20 a z iniciaivy Helmuta Schmidta jim na to odpovedeli Americani Pershingama.

Ale mate jinak pravdu, ty Ostermärsche mi blog iDnes silne pripomina.

1 0
možnosti

Nejste sám, kdo má tenhle pocit. Idiotismus je zřejmě nevyléčitelný!

6 2
možnosti

To jsem napsal hodně nešikovně. Těmi idioty myslím ty, kteří ženou svět do další války.

4 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS