Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J53a23r32a 70R72a66n88k

9. 4. 2017 22:49

Ano, uz od roku 2011, kdyz zacal vrazdit vlastni lid, celkem asi pul milionu, 5 milionu v lagrech v sousednich zemich a to vse pod taktovkou Ruska a Ciny, ktere vetovali vse v EU.

1 0
možnosti

K útoku USA president Zeman řekl:

"Chtěl bych nejdříve znát všechna fakta vážící se k této události. Je příliš čerstvá a podle mého názoru základní fakt spočívá v otázce, zda nesporný zločin, to jest útok chemickými zbraněmi, kde zahynulo asi 100 lidí, včetně dětí, byl skutečně organizován ze základny syrského letectva. Pokud by tomu tak bylo, považoval bych americký útok za zcela přiměřený.

Uvítal bych, kdyby tuto událost vyšetřila nezávislá komise pod gescí Rady bezpečnosti (OSN) s tím, že kdyby kdokoli bránil této komisi v jejím vyšetřování, tak už sám tím, že by tomu bránil, by se definoval jako viník této akce, de facto chemické války"

http://stream5.idnes.cz/vod/1704/07/VF170407_160322_webm_middle.webm

3 1
možnosti

Jak to vypadá když se experti zcela vymknou linii prosazované jako vždy vysoce objektivními redaktory ČT a to hned 3 samostatní skutečně fundovaní experti za sebou.

Stojí za to se podívat bylo moc zajímavé:

http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10253218159-zpravy-ve-23/217411023000407 cas 35:26

Toxikolog Patočka - expert na chemické látky z katedry radiologie, toxikologie a ochrany obyvatelstva na základě dostupných videí a fotek sarin jednoznačně vyloučil.

Pak rozboural redaktorům ČT jejich pracně budovaný domeček z karet o zlém Asadovi arabista Pelikán: Asad budoval občanskou společnost tolerující všechny náboženství. Nyní se členové jiného náboženství vyvraždí. Po útoku na to letiště se již nikdy nedovíme, kdo byl skutečným viníkem toho usmrcení osob těmi lákami a co se tam ve skutečnosti dělo, zda někdo nepodvrhnul střepiny se stopami sarinu atd.

A nakonec je dorazil právník Faix z katedry mezinárodního práva v Olomouci: útokem na to syrské letiště USA jednoznačně porušily mezinárodní právo

Pak následovaly záznamy z jednání Rady bezpečnosti. Zástupkyně USA Haley: za všechno v Sýrii může Asad a Rusové. Rusové jsou garanty, že se ze Syrie odstraní chemické zbraně, jsou v tom nekompetentní a vraždí se nevinní lidé. Rusové jsou za to zodpovědní a chemické zbraně používá jen Asad. Za každé použití chemických zbraní v Syrii potrestáme Asada. Nic o tom že chemické zbraně používají i jejich kamarádi z Al Kajdy a umírnění teroristé, které USA podporuj. Nic o tom, že je budou také trestat - za použítí chemických zbraní odpůrci Asada vždy "potrestají" Asada

Vřele dopuručiji se podívat!

10 2
možnosti
Foto

.To jsou opravdu věrohodné osoby. Arabista Pelikán honorární konzul Súdánu v ČR, který studoval islám v Egyptě, Libanonu, Súdánu a Íránu a konvertoval k islámu. Asad, budoval občanskou společnost, takže nechával vraždit odpůrce režimu, že k smrti nechal umučit chlapce, v roce 2011 nechal popravit 400 odpůrců režimu v roce 2013 proti svým odpůrcům použil plyn sarin. Sám vyznání Alavita, vládne zemi, kde jsou sunnité, kteří stejně jako šíité nenávidí Alavity, které považují za odpadlíky od islámu. Pokud někdo nedodržuje jakékoli právo, včetně toho mezinárodního, tak je to Asadův syrský režim, ruský prezident Vladimir Putin, teokratický Írán a teroristické hnutí Hizballáh všichni spojenci ve válce v Sýrii , která trvá šest, ve které zemřely statisíce lidí, miliony opustily své domovy (z nich se část v rámci migračních vln přesunula do Evropy) a jedním z jejich důsledků byl vznik obludného Islámského státu. Putin a Rusko porušilo flagrantně mezinárodní právo okupací ukrajinského Krymu a teď poučuje svět, jak se má takové právo dodržovat. Je to směšné i drzé zároveň.

4 5
možnosti
Foto

Na vyšetřeni by jich mělo jít podstatně víc.

1 1
možnosti

...nevím..nevím ale po nynějším poslechu Čt 24 a projevu p.Votápky se jen divím,že ještě US armáda tam ještě nenaběhla a Sýrii nesrovnala se zemí...ale po projevu Iránského šéfa vypíchnu pouze toto " stojí za zamyšlení kdo nejvíce tleská tomuto útoku raketama na Sýrii..jsou to převážně teroristé proti kterým se USA zavázala bojovat" tak si vyber Šmudlo vyber...já si vybral názor Zemana kerý byl střízlivý a reálný k tomu,co se stalo...;-O;-O[>-]!!

9 1
možnosti

Votápka je zcela profláknutá firma, ale dneska se to fakt nedalo poslouchat, Radši jsem ho vypnul, aby mě z něho netrefil šlak

2 1
možnosti

Veřejnosti je de-facto předkládáno k uvěření, že se Asad zachoval jako odsouzený zločinec, který poté co dostal milost zavraždí bachaře ... jak v diskuzích někdo už uvedl ;-D;-D;-D

7 0
možnosti

A ještě navíc tak, aby ho určitě chytili.

0 0
možnosti
Foto

Prezident Trum mě zklamal. Zachoval se jako zbrklý janek až zločinec. Rusáky do toho montovat není nutno. President Bašár al-Asad, právoplatně zvolený, není barbar, ale humanista - civilním povoláním je oční lékař. Svoji nešťastnou zemi drží poslední silou. Nikoho nenapadá, jakým právem je on napaden USA Trumpem pro stále zřetelnější mediální podvod ?

12 2
možnosti
Foto

Milá paní Julie, mohu Vám tak říkat? Já si myslím, že celá věc je složitější. Že celá ta akce je jako vyplácet teatrálně dítě ranami na zadek (samozřejmě dřív, ted už je nutno se na děti jen dívat), ale předtím mu dovolit, aby si kalhoty (ten neposlušný chlapec) pořádně vyfutroval novinami.

Já si myslím, že těch asi 60 střel (kolik jich dolétlo je nejasné) způsobilo teatrální škodu a mám silný pocit, že Sýrii nepřipravily ani o jedno letadlo. a o ta jde ve válce především.

Prostě, Donald Trump měl po inauguraci silně oslabenou pozici, která se neustále kývala. A tak zatroubil do útoku a vypálil pár salv slepými náboji a hned je na koni.

7 0
možnosti
  • Počet článků 935
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1605x
jsem jednim z vas, narodil jsem se v domku na predmesti Plzne tady jsem i vyrustal a zazil dobu kdy jeste spolu sousede hovorili pres plutky, kdy sousedky se vzajemne zvaly na nedelni odpoledni babovku a bilou kavu. Zazil jsem dobu a lidi kteri mi ukazali co je to pracovitost,poctivost,rozvaha,odpovednost,vlastenectvi. Naucili mne mit rad lidi!

Seznam rubrik