Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

Udivuje mne, ze jste do toho nezamontoval Seveso nebo Bophal.

1 0
možnosti
PB

.... tak když už doma nevěděl kudy kam, tak tam vysmahl pár pastelek a má klid,- žádná kritika, žádná ruská stopa, - naráz geroj, tvrďák, pravej demokrat, už ani ten sexista pomale nejni,- .....i tak sa dá robit politika !

4 1
možnosti
VS

Bohužel! - a stejní hlupáci jsou i u nás.

0 0
možnosti

A co máme tedy zcela přesně dělat, autore?

2 0
možnosti
MP

Nakopat u voleb do zadku všechny ty, co veřejně hlásají, jak je skvělé, potřebné a správné, že zásah byl proveden. Jsou to stejné vlezlé kecy jako před rokem 89. Pouze v obráceném gardu, protože nejvyšší Guru se změnil.

2 1
možnosti
Foto

Vietnam, 46 tisíc litrů defoliantu Agent Orange, které ČSSR vyvážela do celého světa a u nás se to lilo na pole proti plevelům a to jsme pak jedli.;-D

3 1
možnosti
JN

Vy jste to jedl? Tím se mnohé vysvětluje. Asi to na vás zanechalo stopy.

http://arnika.org/spolana-neratovice-reaguje-na-clanek-cesky-agent-orange

Zjednodušeně řečeno, jednu ze složek Agent Orange vyráběla Spolana Neratovice a prostřednictvím překupníků prodávala na Západ. Zda opravdu nevěděli, že to nakupuje americká armáda nebo svou nevědomost jen předstírali, to je otázka. Ale určitě Američanům dávkování nepředepisovali.

3 1
možnosti
JN

Ale když Trump mluvil, že bude přednostně řešit domácí problémy, tak opravdu nelhal. To už je takový americký způsob řešení domácích problémů, že se pošle armáda do cizí země.

A nejčastěji se tím řeší prezidentovy problémy s nízkou popularitou u vlastních občanů.

1 0
možnosti
AR

Kreml dal Trumpovi příklad už v r.2014 svou agresí vůči sousední zemi - Ukrajině. A stále prodlužuje válčení na Donbasu a okupuje Krym.

2 3
možnosti

Podobnou pitomost napsal Olšer v tom svém plátku, inu stejná krevní skupina...

5 3
možnosti
JF

J89a88r73d93a 48F69i40š68e95r

10. 4. 2017 11:39

Mirísku trhej!!! :-)

3 0
možnosti
  • Počet článků 935
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1605x
jsem jednim z vas, narodil jsem se v domku na predmesti Plzne tady jsem i vyrustal a zazil dobu kdy jeste spolu sousede hovorili pres plutky, kdy sousedky se vzajemne zvaly na nedelni odpoledni babovku a bilou kavu. Zazil jsem dobu a lidi kteri mi ukazali co je to pracovitost,poctivost,rozvaha,odpovednost,vlastenectvi. Naucili mne mit rad lidi!

Seznam rubrik