Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jako že by pana Drahoše měly vytrhnout ty haléře, co lidi posílají Zemanovi ?8-o

1 0
možnosti

Dostupnost informací z transparentnách účtů.

Zeman

Fio, na jedné stránce se zobrazí přehledná tabulka se všemi transakcemi

Horáček

ČSOB, musíte si proklikat jednotlivé měsíční výpisy, zobrazí se přehledné měsíční výpisy ve formě tabulky. ALE: poslední dostupná informace je výpis z května. Takže nemáme informaci o pohybech na účtu za 3 měsíce!!!

Drahoš

KB, zobrazuje málo přehledné (roztahané) stránky s 20 položkami, v současnosti musíte proklikat a proskrolovat 48 stránek (slovy ČTYŘICET OSM)

Závěr:

dostupnost informací je dané systémem banky, Fio banka, která nabízí přehledné aktuální informace na jedné stránce, které lze snadno přenést do Excelu a tam je dálezpracovávat. U KB se sice dozvíte aktuální informace, ale musíte se probojovat spoustou méně přehledných stránek. ČSOB zobrazuje přehledné ale tři měsíce straré informace. Absolutním vítězem je tedy Fio banka.

Mým záměrem bylo zjistit, situaci s halířovými platbami. U Zemana lze zjistit vše snadno. U Drahoše jsem to vzdal - kdo se bude s tím proklikávat a u Horačka nejsou dostupné aktuální informace, takže to nezjistíte

0 0
možnosti

Výpis z Fio banky lze snadno analyzovat v Excelu (stav k 13:30 4/9/17)

Celkem příšlo 1109 plateb. Celkem 164 075,24 Kč. Největší platba 50 000 Kč

123 plateb nad 50 Kč - vesměs s pozitivním přáním

986 plateb je do 10 Kč vesměs s negativními vzkazy.

U 788 plateb bylo připsáno 0,01 Kč. Plátců bylo méně - někteří zopakovali platby.

Rekordmanem je NickPoint s.r.o., celkem 360 x 0,01 Kč. 58x s linkem s inzerátem na prázdnou flašku od slivovice + 2x vzkazy jiným plátcům

300x se vzkazem "K...a sem, k...a tam" (upraveno aby tady -prošlo původní vzkaz je v plném znění bez teček).

Pane Flaško,

i tohle zřejmě považujete za trefné a výstižné, jinak byste se na těch 95% nedostal, když je to připojeno k 27% plateb.

0 0
možnosti
Foto

Myslíte si, že když někdo napíše p. Zemanovi, co si o něm myslí, že je to "hrdinské"? Tady je jedno z mála míst (ta banka) kde se lidi mohou vyjádřit. Protože jinak náš pan prezident ten "plebs" okázale přehlíží a pouze ho s pohrdáním nálepkuje. Tak já tady klidně napíšu, že ty vzkazy ve FIO bance jsou z 95% trefné a naprosto výstižné. A pokud si o mě myslíte, že jsem díky tomuto tvrzení hrdina, tak děkuji za poklonu.

6 0
možnosti

Pane Flaško,

vy si opravdu myslíte, že prezident Zeman bude podrobně studovat každý vzkaz ať záporný či kladný, který mu s platbou přijde?

Pane Flaško,

obávám se, že máte podivný vkus, když považujete 95% vzkazů ve FIO bance za trefné a naprosto výstižné. I když proti gustu, žádný dišputát a vrána k vráně sedá. Možná máte v oblibě sprosťárny, Jedno je však jasné - nemáte rád prezidenta Zemana,

1 5
možnosti

Díky za ten odkaz na výpis z transparentního účtu Zemana. Dobře jsem se pobavil. :-)

2 0
možnosti

Sice nevím, proč má Zeman účet (nebo proč mu tam chodí peníze), když kampaň nechce dělat. Ale může to pak dát na charitu.

Nicméně hlavním důvodem jeho kritiků je prezidentova obhroublost. Proč tedy používají stejný slovník? Být Drahošem, tak se za takové voliče stydím. ;-)

1 1
možnosti

Vážená, ze zákona musí každý kandidát na prezidenta mít svůj volební účet, tedy i Zeman. Pak ještě nevím za jaké voliče by se měl Drahoš omlouvat. Vy myslíte toho o jehož manipulaci píše autor článku? Celé je to nějak humorné.;-D

1 0
možnosti

No, on pan prezident (z Božího dopuštění) se také cítí jako inteligent, nadávaje svým oponentům do blbů, posílaje je do blázinců a považuje novináře šmahem za žumpu a autora jakéhokoliv nepříjemného dotazu za debílka. Ctitelům Zemana, majícím morálku hluboce pokleslou se to líbí, nebo to přinejmenším tolerují. Inu IV. cenová.

5 0
možnosti

Udělal jste dobrou věc, že jste zveřejnil odkaz na Zemanův účet. Fakt jsem se dobře pobavila ;-D

5 0
možnosti

Kde asi udělali soudruzi z NDR chybu...?;-D

2 0
možnosti

Tak nevím, jestli jste to napsal z hlouposti nebo z jiného popudu, ale ta výzva je na OFICIÁLNÍM profilu Jiřího Ovčáčka, nikoli na fake profilu. Být panem Drahošem, tak na Vás podám trestní oznámení.Rv

6 0
možnosti

Věta rozvinutá, to bývá věc zapeklitá a člověk ji, bez znalosti českého jazyka, těžko zvládne formulovat.

2 0
možnosti
  • Počet článků 935
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1605x
jsem jednim z vas, narodil jsem se v domku na predmesti Plzne tady jsem i vyrustal a zazil dobu kdy jeste spolu sousede hovorili pres plutky, kdy sousedky se vzajemne zvaly na nedelni odpoledni babovku a bilou kavu. Zazil jsem dobu a lidi kteri mi ukazali co je to pracovitost,poctivost,rozvaha,odpovednost,vlastenectvi. Naucili mne mit rad lidi!

Seznam rubrik