Diskuse

Saša jede...

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J11a24k66u40b 59R42o50t56h

1. 11. 2017 17:37

V první řadě by to, autore, chtělo alespoň malé tušení, co dělá komentátor a co je komentář. Pak by ale minimálně půl vašeho článku pozbylo smyslu. Ten zbytek jej nemá ani bez toho. :-/

3 1
možnosti
JH

Vidím to naprosto stejně, dokonce i některé články placených žurnalistů zaměstnaných (nejen náhodně komentujících) v Denníku - čili v regionálním tisku, jsou vysloveně novinářsky nekorektní a tendenční a mnohdy ostře dehonestující Zemana a Babiše, samozřejmě i SPD. Úroveň současných novinářů je vskutku žalostná a to nepřispívá rozhodně k dobré atmosféře ve společnosti, vám karma R^

2 1
možnosti
JR

J38a73n 90R52á92ž

1. 11. 2017 16:16

Aniž bych hodnotil to, co napsal Mitrofanov dnes na Novinkách, konstatuji, že jsem si Alexandra Mitrofanova, co by politického komentátora v devadesátých letech vážil a respektoval objektivitu, se kterou z úhlu svého politického zaměření ke svým komentářům přistupoval. Bohužel, i na Mitrofanova padl splín a v jeho komentářích se projevuje frustrace, že se vývoj naší politiky neubírá směrem, který je v souladu s jeho představami. Takže ho potkalo to,co mnohé další jeho vrstevníky: Jeho komentáře se staly pro svou zaujatou předvídatelnost a neoriginálnost pro mnohé čtenáře nezajímavými.

4 0
možnosti
Foto

Saša měl pravdu.

6 3
možnosti
Foto

každý máme svůj názor, a pokud se vám názor někoho nelíbí, nutně nemusí znamenat, že je hned špatný.

6 0
možnosti
Foto

To jistě. Ale Vy podle toho vůbec nejednáte.

2 1
možnosti
PK

Faktem je , že žurnalista by měl shromažďovat fakta a nepodléhat příliš svým pocitům, resp. objednávce kohosi. Nestranný asi jen tak nebude žádný novinář, media, je to velmi těžké nesnažit se tam trochu přiklonit, ale pak by to měl(la) mít napsaný na čele...reprezentuji pana Fialku, Andrejka atd. jinak je to jen snaha manipulovat a ovlivnit stádo. Z vlastní zkušenosti jsem zažil najatého novináře s cílem pošpinit společnost. Pana M. jsem nečetl , ale třeba objednávka byla velmi tučná a nezvládl jí odmítnout, anebo je nenávist tak silná, obojí je dosti nedůstojný. No jo ale něčím se musí živit.

3 1
možnosti
Foto

Koho chleba jíš,...;-)Jelikož pan. A.M. řečený Saša, patří mezi osvědčenou klaku tzv. peroutkovců, je více než zřejmé, kdo chlebodárcem jeho jest;-) P.S.: bylo by dnes zajímavé porovnat jeho ,,tvorbu" s obdobím, kdy aktivně působil v záv. časopisu Škodovák v dobách normalizace;-)

4 8
možnosti
Foto

V Sovětském svazu vystudoval žurnalistiku na Rostovské univerzitě a v roce 1979 se přestěhoval do Československa, kde přispíval do plzeňských podnikových novin Škodovák. Od roku 1991 do ledna 1992 pracoval v sociálnědemokratickém časopise Právo lidu.[2] Od roku 1992 začal psát pro deník Právo.;-) Tolik ,,něco málo"ze životopisu S.M., aneb, co se v mládí naučíš/vystuduješ, ...8-o;-)

4 0
možnosti
Foto

H58a53n15a 28V59l54k66o83v16á

1. 11. 2017 13:50

:-)Sunshein, Saša jede... je moje, je tvoje , zůstane s náma.... tohle asi od Pokondrů zůstane s náma. Tak nějak to všichni cítíme.

Nicméně AnoBabišovci to začínáte zneužívat a otáčet. Takže NE - Saša nejede s Andrejem a když, tak si Andrej sedně menšinové sáně a pojede bez Saši .....;-D;-D;-D No, my se Sašou se nakonec vždycky nějak zabavíme,,,,:-)

3 1
možnosti
JV

J10i48r25i 75V30r67a14b86e97c

1. 11. 2017 13:50

Děkuji za tip!Stačí v lednu zvolit jiného prezidenta. Dá se jen souhlasit !

Vám Rv

4 4
možnosti
  • Počet článků 935
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1605x
jsem jednim z vas, narodil jsem se v domku na predmesti Plzne tady jsem i vyrustal a zazil dobu kdy jeste spolu sousede hovorili pres plutky, kdy sousedky se vzajemne zvaly na nedelni odpoledni babovku a bilou kavu. Zazil jsem dobu a lidi kteri mi ukazali co je to pracovitost,poctivost,rozvaha,odpovednost,vlastenectvi. Naucili mne mit rad lidi!

Seznam rubrik