Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ukazka nasi nemohoucnosti mit organizacne vyspely stat. Kdy konecne pochopime nemohoucnost naseho systemu dosazeni cinitelu do spravy statu? Proc musime cekat mnoho dni po volbach na uklidneni politicke sceny (posledne 93 dni) a mit Snemovnu a vladu v poradku? Proc nemame system vedeni statu a jeho dosazovani po volbach takovy, ktery nam minutu po uzavreni volebnich mistnosti da presny obraz vedeni statu?

Tyto otazky si kladu vzdy, kdyz se vracim z mista kde jsem volil. Vic a vic ztracim duveru ve volebni system a v moznost svym hlasem podporit spravny chod republiky.

1 0
možnosti

Vyhráváš koblihu, rudej strejdo.

Hlavním problémem při sestavování vlády a sněmovny je nenažranost a strach AB, bo chce všechno.

6 9
možnosti
Foto

Zdanění církevních náhrad.

Rozumím tomu správně, když mi někdo něco ukradna a když mi to policajti náhodou vrátí, tak z toho zaplatím jako daň?

Tak takovému myšlení já nerozumím.

Pokud dostanu třicet hlasů ze sta tak to jsem jako vyhrál? To taky nedávám!

8 5
možnosti
Foto

Tak pokud už něco nazveme náhradou, mělo by to být chápáno jako náhrada za prokázaný výdaj a to v poměru 1:1, chtít pak toto zdaňovat je opravdu nesmysl. Smysl by spíš mělo, prověřit jakým počtářským zázrakem se k té celkové sumě došlo.

Pokud někdo dostane ve volbách třicet hlasů ze sta a nikdo jiný nedostane víc, tak je skutečně vítěz a vy, jako příslušník státu v kterém je zavedena demokracie, byste to dávat měl, jinak máte dost podstatný deficit.

8 1
možnosti

No zdejší morální velvyslanci ODS a TOP Vám jistě sdělí, že destrukce je jen špatný název pro obranu demokracie před upírem a zloduchem, který bude jistě uzavřen a jeho historie ho k tomu předurčuje atd..

Máte úplnou pravdu v tom, že jedna skupina chce makat a druhá ležet v poslanecké lavici jako opozice. No je to přece príma za naše daně se válet a schovávat se pokrytecky za řeči o morálce atd. Díky a karma;-O

6 6
možnosti
Foto

Jejda, autore, vy evidentně žijete ve zcela jiné zemi a někteří diskutéři s vámi.

6 4
možnosti

J78a49n 92R21á73ž

15. 11. 2017 11:48

Podle toho, že názorově s Vámi shodných diskutérů bývá menšina, nedomnívám se, že máte pravdu.

2 0
možnosti
Foto

Ano, perfektní charakteristika Zemanova volebního plánu - destrukce a vládnout jako paša blahoslavený. A Babiš krásně ukazuje své "schopnosti" politika. A Babišboys fňukají s ním.

9 4
možnosti
Foto

Blahoslaveni budiž ...;-DAle M.Z. ani A.B. jimi nejsou.;-)

3 1
možnosti
Foto

;-) Není nad konstruktivní destrukci. Vždyˇ riziko je veliké. Že vyschly by leckomu. ,,Struci"!;-D

2 3
možnosti

Hlavně, že nevyschly, ty struky, Babišovi

Ale na druhou stranu, Babiš přece s lidovci o čemsi jednal, nějaké struky by se přece jen asi našly

2 1
možnosti

Vzhledem k tomu, že strany jako ODS nebo TOP měly jako hlavní bod programu např. zrušení EET, těžko mohou svůj program prosazovat ve vládě s ANO.

3 0
možnosti
Foto

Dost dobrá ,,vějička". Zrušení EET. Cílená na jejich voliče. Ovšem kteří jimi jsou?;-D

2 2
možnosti
Foto

To tučné písmo je omyl, nebo naopak důraz na sílu myšlenky?

2 0
možnosti
Foto

To aby jsme tomu líp rozuměli! Takovej lampasáckej důraz!

1 3
možnosti

Jo jo, jsou tací co si přejí silnou dvojku dle ruského vzoru s neomezenou mocí. A teď si představte, že nám všem bude nařízeno tohle si myslet a pro kverulanty budou znovu zpřístupněny pracovní pobyty za polárním kruhem, jako odměna znovuspojeného dobrovolného SSSR za naši soudružskou pomoc při rozkladu Evropy.

4 4
možnosti
  • Počet článků 935
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1605x
jsem jednim z vas, narodil jsem se v domku na predmesti Plzne tady jsem i vyrustal a zazil dobu kdy jeste spolu sousede hovorili pres plutky, kdy sousedky se vzajemne zvaly na nedelni odpoledni babovku a bilou kavu. Zazil jsem dobu a lidi kteri mi ukazali co je to pracovitost,poctivost,rozvaha,odpovednost,vlastenectvi. Naucili mne mit rad lidi!

Seznam rubrik