Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane Nigríne...většina národa jak věřím nechce na Hradě někoho jako je Švejk, či Palivec, nikoho jako je rozjívená a přisprostlá mládež, která ze svých vulgarizmů snad vyroste.A tím dříve pokud bude mít v prezidentovi svůj vzor slušného chování.Zatím , obávám se , tomu tak není.

1 0
možnosti

J87a48n 13P74a65l18l60a28s

16. 1. 2018 22:16

Téměř 40% nedorazilo k volbám, ze zbytku téměř 40% volilo MZ. Jak jste přišel na tu většinu?

0 0
možnosti
Foto

O19t87a31k64a43r 84S44e47k31l

15. 1. 2018 18:26

Titulek je prakticky jediná věta blogu , s níž lze souhlasit....;-D

7 0
možnosti
Foto

Že zatím marně čekáte na tu Drahošem avizovanou podpásovku před volbami a ono stále nic?

To je prosté. Zatím je na podobné akce příliš brzo, do 2.kola voleb by se mohlo prokázat, že je to lživé. Pokud k něčemu podobnému dojde, tak nejlépe den před volbami. To se někde na webu může objevit nějaké obvinění, doprovázené třeba fotokopiemi "dnes už neexistujících dokumentů". A že jsou ty fotokopie falza, to se prokáže třeba až za dva týdny po volbách, kdy už bude pozdě.

1 0
možnosti

Je zajímavé, jak ti antiZemanovci mají zmapované všechny ty dezinformační weby, vědí co napsal Aeronet, Sputnik, pošahaný Cvalín ....

Člověk má pocit, že to vlastně nikdo jiný ani nečte, než oni.

8 2
možnosti
Foto

Když chcete nepřítele porazit, musíte ho nejdříve poznat.

0 0
možnosti
Foto

J43a43k79u39b 31R56o56t56h

15. 1. 2018 15:23

Tak vy (a slečna Paseková, paní Hasníková a další) očekáváte nějakou tu podpásovku? No tak to otevřete oči, už jste se dávno dočkali. Už hnojomety chrlí. Prof. Drahoš je údajně pedofil, spolupracovník StB, iluminát, zloděj patentů, spolupracovník NWO... Už se toho z vaší zemanovské strany vyvalilo dost hnusného. A to čekám, že Hrad vytáhne nějakou lež nejtvrdšího kalibru tak den dva před volbami. ;-€

12 2
možnosti
Foto

Uvidíme. A hlavně, aby to nebyla lež, že? To by se pan profesor přece hladce obhájil.

3 5
možnosti

Zeman kašpárek jest. Kašpárek Putinův a jeho suity.

4 5
možnosti

Ale jak Drahoš přešel rovnou do protiútoku. Už stačil obvinit protistranu, že samozřejmě připravuje o něm lži a nebude se štítit ničeho. Zajímavé, že doposud se nikdo s ničím nevytasil (kromě nějakého člena týmu), i když bylo jasné, jak skončí první kolo.

9 2
možnosti
Foto

Máte pravdu, už jsem se dočetla kolik zrůdností Zeman chystá, samá podpásovka, zvrhlost a zlo, pan Drahoš je připraven. A tak vyčkáváme. Mně to připomíná takové to alibistické, kdyby náhodou něco skutečně vyplavalo :" Vidíte, my jsme vám to říkali, že na nás bude hnusný".......a pak je vlastně jedno, jestli je to pravda nebo ne. No,v manipulaci je pan profesor mnohem pohotovější než ve formulování jasných názorů.

9 1
možnosti

Ale Drahouš zřejmě doopravdy neví.

4 0
možnosti

Začíná se objevovat názor - doby těžké, je třeba mít zkušeného i poloopilého, méně zdravotně dobrého, ale hlavně zkušeného lodivoda. Nevím, čím je doba těžká - kdy byla lehká - ona je pořád nějaká. Ten zázor, že méně zkušedný nebude dobrý - pokládám za bytostně mylný ! Přesně ta této tezi, ztroskotali komunisté ! Vše je ve vývoji - tedy se ovlivňuje - aby rázem vše popřeli, věčnými časy a potuplováním - A nikdy jinak ! Na Hrad se řítí asteroid - Dinosauři vyhynou a žádné družba s ano - Tygry šavlozubými se pak neuskuteční ! Jde o normální vývoj, žádná senzace ! :-)

1 0
možnosti

J95i91r64i 93V98r98a22b24e74c

15. 1. 2018 14:10

Nadpis souhlasí na zbytku musíte ještě pracovat .

2 1
možnosti
  • Počet článků 935
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1605x
jsem jednim z vas, narodil jsem se v domku na predmesti Plzne tady jsem i vyrustal a zazil dobu kdy jeste spolu sousede hovorili pres plutky, kdy sousedky se vzajemne zvaly na nedelni odpoledni babovku a bilou kavu. Zazil jsem dobu a lidi kteri mi ukazali co je to pracovitost,poctivost,rozvaha,odpovednost,vlastenectvi. Naucili mne mit rad lidi!

Seznam rubrik