Diskuse

Proč?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vážení a stateční "komunistobijci.

------------------------------------------------

Ondráček nebyl u mlátiček sám. V pluku sloužil i současný ministr vnitra Metnar

--------------------------------------------------

Tak šup šup znovu na Václavák.

;-D

0 0
možnosti

Tak bych si tipla, že ta účast Ondráčka při zásazích v roce 1989 byla pro velkou část "Dem. bloku" v parlamentu vlastně nedůležitou záminkou a jen jasně čitelnou návnadou pro davy.

Ve skutečnosti je Ondráček pro ně krajně nebezpečný nejenom tím, co za ta léta na pár z nich ví, ale také svým neskrývaným proruským postojem, že je zastáncem ruského Krymu a podporovatelem Doněcké a Luhanské samostatnosti.

Ti současní demonstrující lidé v ulicích jsou zřejmě voliči stran, které se staví odmítavě k Okamurově přímé demokracii, dokonce někteří tvrdí, že přímá demokracie vede k totalitě, a hájí jako jedinou správnou demokracii zastupitelskou. Pokud jde ale o Ondráčka, tak najednou tyto strany nadšeně podporují prvky přímé demokracie jako jsou demonstrace nebo petice a naopak nehodlají respektovat rozhodnutí zastupitelů v parlamentu. ... Jen pokrytectví a dvojí metr.

3 1
možnosti
Foto

Zase a ještě jednou: pokud si někdo představuji demokracii tak, že jednou za 4 roky jde volit a dost, a zvolení mu řeknou: teď jste nás zvolili a už nám do toho nekafrejte, tak to je demokratura. Neboli diktatura zvolených.

Naopak, občan má, ba musí, své volené zástupce kontrolovat a když zjistí, že se nedrží slibů a že dokonce jednají proti vůli svých voličů, je potřeba se proti tomu ozvat. Demokratické prostředky k tomu máme. Jsou to média, demonstrace a petice.

Pokud někdo tyto možnosti lidem upírá, není to demokrat, ale produkt totality.

Rv

20 2
možnosti

„Samé děti – opravdu je jejich největší starostí to, aby nebyl v čele komise pro GIBS komunista a 'mlátička'? Nemělo by je tížit spíš to, že nebudou mít byty, práci, rodiny?“

7 11
možnosti
Foto

zmanipulované naivky

6 10
možnosti

L75u31b96o86š 28O47t25t

6. 3. 2018 13:49

Možná to pro Vás bude znít nepochopitelně, ale co když nás řídí zdravý rozum?;-D

11 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
13 4
možnosti
Foto

Každou demonstraci někdo organizuje a ti, kteří se akcí zúčastňují (mne v roce 1989 nevyjímaje) jsou vždy zneužiti pro cíle organizátorů. Povstaňte :-) slyšeli jste slovo Boží.

3 7
možnosti

..... no proč?!,- konečně můžou na plný pecky bojovat proti komunismu!,- když mohla, podle nich, v roce 1948 skončit druhá světová a v roce 1968 sme vyhráli svěťák ve fotbale, tak PROČ by nemohli cca třicet let po převratu bojovat proti komunismu, žejo;-D ?!

4 3
možnosti
Foto

jste jistě pamětník "hnusných" časů a tak stačí vzpomenout a říct - jsem zase tam, kde jsem před léty byl. Kdy nás v občanské nauce po marxisticku učili o vývoje světa po spirále a dnešek to jen potvrzuje. Kdy jsme po každé akci disidentů slýchávali "Celý národ, všichni občané odsuzují snahy reakcionářů narušit .....Při tom jim celý národ až na vzácné výjimky, fandil. Obávám se, že dnes by těch fandů bylo daleko méně.

2 2
možnosti

Komunisté rádi demokracii instrumentalizují, pokud jsou v opozici, mají plnou ústní jámu demokracie. Jakmile se chopí moci, začínají mluvit o demokracii nového typu,

demokratický centralismus etc. A teprve když už je pozdě, začíná všem docházet jak to vlastně s tou demokracii mysleli. Co z toho plyne? Základní chybou bylo by, brát komunisty jako běžnou demokratickou partaj.

5 5
možnosti
  • Počet článků 935
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1605x
jsem jednim z vas, narodil jsem se v domku na predmesti Plzne tady jsem i vyrustal a zazil dobu kdy jeste spolu sousede hovorili pres plutky, kdy sousedky se vzajemne zvaly na nedelni odpoledni babovku a bilou kavu. Zazil jsem dobu a lidi kteri mi ukazali co je to pracovitost,poctivost,rozvaha,odpovednost,vlastenectvi. Naucili mne mit rad lidi!

Seznam rubrik