Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OU
Uživatel požádal o vymazání
2 0
možnosti
AL

Lež v přímém přenosu?

----------------------------------

Zástupce CDU v Evropském parlamentu David McAllister k tomu řekl, že „všechny země EU, včetně Rakouska, by měly i přes "určité" pochybnosti projevit plnou solidaritu".

3 0
možnosti
AL

Do Ruska zpět ho už nechtěli pustit, i když o to požádal.

Tak mu dali jed na kliku domu a hodili to na Rusy. (Jak jinak).

Hodně států na světě odmítlo se nechat vtáhnou do této falešné hry bez důkazů.

Jen se o nich nepíše, ale dá se lehce dohledat.

Karma.

R^

2 0
možnosti
Foto

Tohle je dokonalé. On požádal Putina o návrat do Ruska a Britové ho tam nechtěli pustit. Pak ho radši otrávili a hodili to na Rusy. A ta suma vlastně taky nesedí. Tohle je dobrý kabaret.

3 2
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
4 2
možnosti
LT

L57u83d89ě18k 56T80o12n22d67r

29. 3. 2018 15:32

Tak ať to vyšetřují v tajném režimu a neotravují s tím vrcholní politici ve sdělovacích prostředcích. Viz britský ministr zahraničí Johnson, který prohlásil, že to bylo na přímý příkaz Putina (asi mu Johnson odposlouchává telefon, když to tvrdí na veřejnosti)

Takže: buď si to vyšetřujte v tajnosti a veřejnost neotravujte a nebo té veřejnosti předložte důkazy. Nic víc v tom není.

4 0
možnosti
Foto

Britové společně s Babišem na všechny otázky odpověď mají.

Nebo je snad v Anglii či u nás možné někoho odsoudit bez důkazů? Odsoudit kohokoliv bez důkazů je přece porušení zákonů v rozporu s právním systémem všech demokratických zemí. V Iráku se přece našly ZHN a válku v Iráku, Libyi, Sýrii i na Ukrajině rozpoutal Putin. A navíc zmanipuloval volby v USA i u nás.

Důkazy přece máme naprosto jasné...

3 1
možnosti
MS

Pokud jste sledoval poslední Otázky VM, mluvil tam i český velvyslanec v USA Kmoníček, jinak bývalý ředitel zahraničního odboru kanceláře prezidenta republiky, kterého nikdo nemůže podezřívat z toho, že by byl nějaký zapálený odpůrce putinovského Ruska (:-P) a ten se vyjádřil, že už je zapotřebí učinit nějaký krok proti Rusku, protože konkrétně ve Velké Británii je evidováno čtrnáct podezřelých úmrtí exponovaných osob.

3 1
možnosti
LT

L75u10d78ě14k 91T56o94n36d55r

29. 3. 2018 12:40

Pokud to byli dvojití agenti, zrádci vlastní i cizí země, tak se není čemu divit. Takové lidi likvidují obě strany.

2 0
možnosti

Nemusím být kriminalista, ale když se potkám s člověkem, který je profláknutý zloděj, a po setkání s ním mi chybí peněženka, tak hádejte, co si pomyslím?

1 1
možnosti
JN

J84o83s91e54f 13N71o65v43á45k

29. 3. 2018 12:27

myslet si můžete hodně věcí, ale stejně to nemusí být pravda.

Peněženka se dá i ztratit nebo někde zapomenout !

2 0
možnosti
SN

:-)......Mnoho otázek, málo odpovědí ! Meyová řekla do hodiny, udělalo to Rusko, ministr zahraničí VB se svérázným účesem to potvrdil, porota EU zvedla ruce a volá .....vinen, ukřižujte ho! Nenašel se Pilát, který by si umyl ruce......když už máme ty Velikonoce! R^R^R^

6 3
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
2 0
možnosti
Foto

Kriminalisté neví a nikdy se to nedoví, ti kteří dostali tento signál mlčí. Univerzální padouch by byl při použití jakékoliv zbraně Putin, otázkou je jen proč Novičok? Proč někdo použil tak zkratkovitě Ruskou zbraň na britském území? Nestačilo ho jednoduše zastřelit, podříznout, ... ?

6 0
možnosti
Foto

Přeběhlí agenti Ruska poslední léta často umírají za podivných okolností. Rusko už dříve zabíjelo své přeběhlíky. Novičok se vyvíjel prvotně v Rusku (=SSSR). Z vraždy Litviněnka jsou jasně podezřelí, a důkazy podložení, agenti Ruska. Na vraždách ruských přeběhlíků může mít zájem jen Rusko. Demonstrativní provedení vraždy zase jen prospěje Rusku, aby si jeho agenti dávali pozor. Před prezidentskými volbami Putin potřeboval mezinárodní skandál, aby ukázal jak Rusku všichni ubližují......

Říká se tomu řetězec nepřímých důkazů a soudu často stačí k odsouzení vraha.

4 5
možnosti
TH

Mnoho lidi umira i za podivnych okolnosti i v Rusku....treba Magnitsky.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS