Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BV

Pro zamyšlení - jen pro ty co používají svůj vlastní mozek a rádi si udělají vlastní názor, Která verze je pravděpodobnější? Ta o ubohých krásných dětičkách otrávených chlorem či sarin nebo kombinací obou, kterou do nás hustila většina hlavních medií v čele s ČT. Nebo ta od krajně podezřelého proruského Sputniku, vedoucího hybridní válku

Duma- Místní obyvatelé uvádí, jak probíhala inscenace chemického útoku

https://cz.sputniknews.com/video/201804147152531-syrie-chemie-utok/

0 0
možnosti
BV

Pro zamyšlení - jen pro ty co používají svůj vlastní mozek a rádi si udělají vlastní názor:

USA stále vlastní 3 tisíce tun bojových látek i když se smluvně zavázaly je zničin do roku 2012 a mají největší zásoby na světě. To je 3x více než měla Syrie na území ovládaném Assadem, ze kterého byly odvezeny pod dohledem OPCW a předány USA. Zároveň byla zničena veškerá zařízení na jejich výrobu.

Na polovině Syrie ovládané odpůrci Assada i těch umírněných, podporovaných USA, tato očista neproběhla, nebyl odvezen a zničen ani gram, ani jediné zařízení k výrobě!

Rusko své veškeré zásoby zničilo již vloni, 3 roky před termínem pdle té smlouvy.

1 0
možnosti
DB

otázka stojí jinak..........co by se mohlo stát některým našim politikům, kdyby nedrželi basu s veřejnými americkými prohlášeními......ona CIA si nebere servítky..........a tak my nedůležití si můžeme říkat pravdy kolik chceme..........ale v jistých funkcích to již tak moc nejde..........protože je tam veliká zranitelnost....

A k tomu pak přijde jiná otázka....jsou ČEŠI připraveni chránit toho,.kdo se postaví USA a uchrání ho , nebo se na něj raději vybodnou? výměnou za Kolu?

3 0
možnosti
PS

P38e35t70r 78S90k14á36c25e52l

14. 4. 2018 22:21

Schválně, co se stane muži ve vedení našeho suverénního státu, když se postaví aroganci moci?

Podle J.Wericha platí...."Arogance je parukou k zakrytí duševní pleše".

Takže hustým porostem ducha, oplývající zdravým rozumem, lze ony zlé chudáky porazit. Vím, dobře se mi to radí, ale jsem optimista. Určitě se i u nás najde a někdo objeví muže (či ženu?), který (á) se dokáže postavit zlu. Stačí na to zdravý rozum...R^

0 0
možnosti
IH

"bez souhlasu vlády, zvolené lidem této země!" - paci sa mi tato formulacia. tak mi pripomina ceskoslovensku socialisticku republiku. aj my sme si volili svoju vladu. lebo ina moznost nebola. a obcania syrie su na tom este horsie.

2 1
možnosti
Foto

Použití zbraní je vždy důkazem slabosti toho, kdo je použil.

0 0
možnosti
Foto

Vaše rétorika je stabilní. Ale na závěr ten odkaz na ruský podvratný server to korunuje. Gratuluji! Více jste se odhalit nemohl.

10 6
možnosti
AL

Kritika přišla ze samotných Spojených států. Americký senátor Bernie Sanders, který předtím usiloval o nominaci na prezidenta Spojených státech, nazval útok na Sýrii nezákonným a neoprávněným.

„Je to Kongres, a ne prezident, který nese ústavní zodpovědnost za rozpoutání války. Mezinárodní společenství musí podporovat zákaz používání chemických zbraní, ale není jasné, jak chce Trump nelegálními a neoprávněnými útoky na Sýrii dosáhnou tohoto cíle," napsal Sanders na Twitteru.

R^

8 3
možnosti
VV

Do you undesrstand english?

0 0
možnosti
AL

„Letecká obrana zachytila ​​více než 20 střel," uvedl zdroj (agentura Reuters uvedla 30 střel).

Ruské ministerstvo obrany uvedlo, že syrské jednotky pro odražení útoku používaly protiletadlové zbraně S-125, S-200, Buk a „Kvadrat“, vyrobené v SSSR. Například sestřelila všech 12 raket směřujících na letiště Drumein.

:-)

1 1
možnosti
Foto

Jo, jo. S Bukem mají Rusové už zkušenosti z Ukrajiny.

5 2
možnosti
MV

a aktualnim vydani Reflexu je uveden clanek "Rusko a moderní okupace". jako bych v nem cetl o lidech, jako jste Vy

5 5
možnosti

Já chtěl v srpnu 68 jít do lesů jak partyzáni. Tak snad pochopíte, jak naštvaný jsem teď na naše spojence.

1 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS