Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
EK

To je ten koloběh života, odkud jsme vzešli, tam se vracíme;-D;-D.

0 0
možnosti
AT

A přitom stačilo napsat, že pana Miloše Zemana budete mít vždy v úctě ať je v jakémkoliv úřadu a ať říká a dělá co chce. A všechny ostatní, co mu nejdou na ruku a nevelebí ho, budete hanit, ať zastávají úřad jakkoliv vysoký a i kdyby nedělali nic jiného, než váš oblíbenec v opačném gardu.;-)

P.S.: věta kdyžvynemůžetefurtpřekousnoutženevyhrálváškarel mě vždycky dostane ;-D

1 3
možnosti
Foto

Karma. Není aktivista jako aktivista, ty správní můžou cokoliv, ty s nesprávným názorem k soudu.

14 1
možnosti
VR

Vadí vám vulgární napadání pana prezidenta, OK. Ale co vulgární vyjadřování a vulgární napadání oponentů panem prezidentem? To je podle vás také OK?

Mimochodem, s těmi vulgaritami si začal pan prezident!

2 2
možnosti
JR

J43a23n 29R97á23ž

28. 5. 2018 22:01

Napadením pana Jandy jste projevil svou nekulturnost. Masturbování před kamerou je přece projev nové liberální evropské kultury. Pak se nelze divit, že také nechápete umělecké ztvárnění nové kultury jako je na jevišti divadla tahat před diváky z pussy státní vlajku nebo reálně zahrané znásilnění muslimky tím, kdo reprezentuje duchovní odkaz našich předků.

A Kalousek je věrozvěstem i významným šiřitelem této nové evropské kultury a David je u jedním z jejich uměleckých tvůrců, takže pro Vás musí být nedotknutelní!

3 0
možnosti
SN

:-).....Dobře napsáno ! Úpadek lidstva je v dohledu. Tak to naplánoval v r. 1947 Alan Dulles! R^R^R^

9 0
možnosti
PV

P97a41v25e79l 26V20é84b51r

28. 5. 2018 19:28

Zajímavé je, že když bratr zdejšího moderátoru obdobným způsobem přerušil předávání Slavíků, tak nebyl vyvedena obžalován, ale naopak veleben a odměněn. Pikantní je, že onen bratr jest autorem velmi, ale opravdu velmi sprostých textů.

Nezavání vám to dvojím metrem? Za co je jeden veleben, je za totéž druhý stavěn před soud...

16 0
možnosti
NS

Představení chybělo snad jen to, aby tam zazpíval. Ty jeho texty se tam přímo hodí;-D

8 0
možnosti
  • Počet článků 935
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1605x
jsem jednim z vas, narodil jsem se v domku na predmesti Plzne tady jsem i vyrustal a zazil dobu kdy jeste spolu sousede hovorili pres plutky, kdy sousedky se vzajemne zvaly na nedelni odpoledni babovku a bilou kavu. Zazil jsem dobu a lidi kteri mi ukazali co je to pracovitost,poctivost,rozvaha,odpovednost,vlastenectvi. Naucili mne mit rad lidi!

Seznam rubrik