Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Mám dvě otázky:

1. Kdo financoval demonstranty v listopadu 1989 (taky měli připravené transparenty)?

2. Pokud je to dnes někým financováno, můžete mi dát tip? Rád si přivydělám. Zatím tam občas chodím zadarmo.

2 1
možnosti
KP

Tehdy stacilo naaranzovat mrtveho studenta Smida a podstrcit tento dnesnimi slovy fake news panu Uhlovi. Zifcak alias.Smid to.mel v ramci bezneho platu a Uhl to nadsene siril dale zadarmo. Loutkovodic Uhla to.mel take v ramci mesicniho platu.

Dnes uz zadne kure zadarmo nehrabe.

1 0
možnosti
VF

To víte, taková je politika a politici.

1 0
možnosti
Foto

Klapky, klapky, klapky.....

2 1
možnosti
PB

....... tak nesporně mi na tech demoškách scházelo : ...... "ahóóój, já su Viky, je mi dvanáct let a nyčko Vám něco řeknu vo tem zatraceným Andym, jak unáší svýho synka na Krym !" ;-D;-D,- ...... v TV asi zrovna žádnýho tupýho fagana nesehnali, tak to nemělo takovou šťávu, ale ináč byl ten Prágl celej víkend fest zábavnejVEU!!

2 0
možnosti
SN

:-)......Velmi dobře jste to napsal. Republice se daří, jako nikdy, důchody se zvedají, učitelům a zdravotníkům i vojákům se přidává, hospodaření státu proti minulosti až neskutečně lepší! Komu to vadí? Ti co si přejí, čím bude hůř, tím pro nás lépe, čili opozice.

V minulosti už převedli jak dovedou tunelovat stát, myslí si, že lidé mají krátkou paměť!' Nemají ! R^R^R^

2 1
možnosti
Foto

Klára Dostálová je jistě zářným příkladem novodobé nerozkradačské čistoty.

1 1
možnosti
Foto

Kdyby se cokoli šustlo, pan ministr, by to určitě prověřil. A kdyby zrovna neměl čas, mohl by se o to pokusit nějaký z těch příštích.

0 0
možnosti
PK

Nejen asi vy jste znechucen zdejším klimatem, dnes jsem viděl jednoho čápa jak v zobáku táhne skoro celý hnízdo a družka za ním povykuje, Filípku tady se na to raději vys......, ještě z toho udělaji aferu.;-D;-D;-D

1 1
možnosti
  • Počet článků 935
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1605x
jsem jednim z vas, narodil jsem se v domku na predmesti Plzne tady jsem i vyrustal a zazil dobu kdy jeste spolu sousede hovorili pres plutky, kdy sousedky se vzajemne zvaly na nedelni odpoledni babovku a bilou kavu. Zazil jsem dobu a lidi kteri mi ukazali co je to pracovitost,poctivost,rozvaha,odpovednost,vlastenectvi. Naucili mne mit rad lidi!

Seznam rubrik