Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Je smutné, že vidíte jen vysavače, lednice, barevné televize, to jsou v civilizované zemi naprosto běžné domácí spotřebiče, že je máme není třeba oslavovat, naopak je třeba proklínat dobu, kdy tyhle nicotnosti běžné nebyly. To jsou jen spotřební věci, které nám usnadňují život, je třeba ocenit, co je nad tím. A to je třeba i ta svoboda jít a zařvat si na náměstí, aniž by nás tloukli a následně zatkli a pak vyhodili z práce a pak zavřeli za to, že nepracujeme. Dnes můžete pracovat, ale taky nemusíte, můžete žít z renty nebo třeba cestovat, nebo můžete žít na ulici a nebo se taky můžete ufetovat a nikdo Vás za to nebude zavírat nebo rovnat do latě.

3 1
možnosti

Kdyby Praha chalupě nebyla tak vzdálena, jel bych taky. Udělal bych to zejména pro dcery a jejich děti. Taková dědkovská povinnost. Důvodů mám plno - Nechápu, co Agent STB po 30 letech v čele státu pohledává. Nechápu, proč je Schodek Státního rozpočtu - k 31.05.2019 = už 50.9 miliard Kč! Nechápu, proč mu mám přispívat na rohlíky - Asi, aby mu bylo lépe ...?

Miroslave, jsme jmenovci. Udělejte mi prosím službu! Zajeďte zítra na Václavské náměstí Vy - za mne. Já si tady demonstruji v lese - prostřednictvím blogu. Děkuji a šťastnou cestu s pořízením ! ... :-)

4 3
možnosti

Karma. Ostatní velice dobře vystihl pan Hannig.

R^

4 1
možnosti

Jste stejná krevní skupina, viď Arnolde Amicusi:-)

2 1
možnosti
Foto

Karma zvýšena. Hezky, bez nenávisti napsáno. Na rozdíl od nenávistných reakcí. Každý, kdo chválí, že také něco bylo v minulé době dobrého (např. mezilidské vztahy), tak je označen za bolševika i když s nimi neměl vůbec nic společného. A't žije demokracie, či snad lidová demokracie, nebo snad už demokracie plného Staroměstského náměstí dne 25. února 1948?

9 2
možnosti
Foto

Mezilidské vztahy byly lepší v čem? Vždyť každý udával každého a každý se každého bál. Mezilidské vztahy byly lepší tak jedině v tom, že si nikdo nedovolil nikoho kritizovat, protože nevěděl, kdy bude potřebovat jeho podpis. Protože všechny ty domovní a uliční a já nevím jaké ještě výbory složené z lidí měly pravomoc Vás úplně zničit. Tak třeba výborné mezilidské vztahy umělců, kteří se trousili podepsat antichartu nebo jak jste to myslel nebo jste tak rychle zapomněl, co se tenkrát dělo? 8-o

3 1
možnosti

Gigantický text. Jak ale znamo,giganti nebyli nikdy příliš obdařeni rozumem.

7 4
možnosti

Když čtu vaše gigantické texty, občane Valičku, napadá mě to samé.

Akorát postrádají tu nigrinovskou moudrost a nadhled.

Ale i tak jim dávám karmu, i když jsou notně podbízivě přeslazené.

:-)

4 3
možnosti

Za největší přednost ́89 roku považuji to, že jedinci jako je autor, už o ničem nerozhodují:-)

5 1
možnosti

Jak se to vezme, KSČm je docela úspěšně parazitující Vládní podporou. Rozhoduje se dále, nicméně mazaně, zprostředkovaně. Nyní, po další ostudě cena SPD + ČSSD ještě stoupne . Mohou požadovat co chtějí - Hlavně oligarchu udržet mimo basu.. Jó, jo - Nevydiratelný Andrej ! ... :-)

0 0
možnosti

D51a60v53i71d 86V80l28k

3. 6. 2019 16:42

To je ale hloupý blog ani jsem nedočetlRv

6 5
možnosti

Hloupému vše hloupé! Já jsem karmovala! protože jsem chytrá holka!

1 0
možnosti

Máte v článku několik nepřesností.

V zahraničí nestudovali toliko Drahoš a Klaus, ale Babiš. A to díky své prominentní komunistické rodině. Oba prvně jmenovaní studovali doma a až poté byli v zahraničí na krátkých studijních pobytech, což byla taková stáž.

Žádná obchodní embarga na nás západ neuvaloval. To byla ztráta doložky nejvyšších výhod a znamenalo to, že když jsme po nich plivali, přišli jsme o slevy.

O tom, že se máme nejlépe v historii mluvil Klaus a měl pravdu.

Kalousek opravdu žádný evropský dokument nepřekládal a nepředkládal ani jeho výklad. Byl normálně doručen na naše ministerstvo financí a odsud se dostal do médií.

A rozhodně ta zpráva o tom, že Babiš krade jako straka nevznikla na základě jedné stížnosti Pirátů.

9 1
možnosti

Máte pravdu - ta zpráva nic neznamená (Babiš). Možná je i zfalšovaná (Benešová). A argumentům pana Babiše věříme (Hamáček, Benešová).

Český překlad není oficiální (a nikdo, kromě Bruselu neumí překlad z angličtiny do češtiny).

Pan Pavel Zeman ohrožuje spravedlivý proces, když chce prověřit pravdivost tvrzení Zprávy (Babiš). Jako by vyšetřovatelé byli soudci. Pan Babiš je zřejmě tak málo informován, že ani netuší, že je povinností zastupitelství, případně vyšetřovatelů, prověřit každou informaci o možném trestném činu.

Ano, pomluvte manifestující. Věří nezávislým komisím, místo aby věřili Babišovi, tomu bohu jedinému, spravedlivému, čistému (a /téměř/ všemohoucímu).

7 4
možnosti

Nevím jak vy pane Hrubý, já jsem dělal auditora dvacet let a za tu dobu jsem viděl hodně zpráv, vy jste jí celou četl a ověřil si jeji soulad s Českou legislativou? Já tu šanci neměl a tak se neodvažuji cokoliv tvrdit,navíc je to draft. Možná by jste měl jít také manifestovat za jeden audit a to na pana ředitele NG,ale to už je pozdě,bo ministr je již odvolán, no tak doufejme,že i tato zpráva bude mít stejný výsledek , ALE přece jen bych si počkal na závěrečnou verzi a nešířil nenávist,ta se vždy většinou otočí proti autorovi.

6 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS