Diskuse

Otázky!

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Proč odvolával pan Nečas pana Kocábaz z funkce ministra, když ten nikdy v jeho vládě nebyl?

0 0
možnosti
JB

J23i97r29i 24B41o25r

3. 7. 2019 11:25

Zamyslete se ,soustřeďte se, třeba ještě něco vyšťouráte.Těch lidí co nemáte rád musí být mnohem víc.

1 1
možnosti
MN

dekuji vam za reakce at uz pozitivni ci negativni. Tesi mne, kdyz lide dokazi diskutovat, polemizovat pokud to jde s argumenty a poukazovat na chyby v obsahu clanků. Nehodlam presvedcovat vas, kteri jste presvedceni o necem jinem, nicmene mne mrzi, kdyz citim zavan jakehosi fanatismu, ci misto argumentu urazky a vulgaritu. Diskutujte prosim jako lide, kteri ziji v jedne zemi a kterym nejspis jde o to, aby nase zeme vzkvetala a my se tady meli dobre a zili v miru a radovali se s dobrymi prateli! Myslim si, ze i vy vite, ze politika neni duvod k tomu, abychom se nenavideli, ale abychom se ucili diskutovat a argumentovat podlozenymi vecmi. Dekuji a pekny den!

3 1
možnosti
MB

Miroslave zdraví Vás Miroslav. Z názorů nechť jsme různých, se k Vašemu sdělování rád připojuji. K tomu Blogy dobré jsou. Měli jsme štěstí, že této doby jsme se dožili. Ukazuje se, kolik zmaru a ideových nesmyslů jsme byli nuceni přetrpět. Přitom je to prosté - Nechat člověka žít a svobodně přemýšlet. Žijeme v době hojnosti a konjuktury. Žijeme z úsilí těch tvořivých jedinců - firem, jejichž produkci spotřebováváme. Opět se prokazuje, že režim prakticky může být jakýkoliv - Musí mu však fungovat ekonomika. Toto socialismus, žel nebyl schopen. Popisované, Geislerová, Festival ve Varech ap. neřeším. Opravdu tomu nevěnuji žádný význam. Nevidím k tomu sebemenší důvod - Je třeba žít. To přeji i Vám, jmenovče ... :-)

4 0
možnosti
PK

Jako ranní kávička, to bylo velmi záživné, ale také velmi pravdivé. Medaily ovšem obdrží jen jeden a to paní A,Geislerová svými výroky jak na demonstraci, tak na festivalu;-D;-D;-D;-D;-D

1 0
možnosti
SN

:-).........Pane autore, máte plnou pravdu, ale.....jak je vidět z prvních příspěvků, kritice neujdete!

Dobré bydlo pálí.....nikdy jsme se neměli od sameťáku lépe, tak v čem je problém?

Problém je v tom, že stará garda roky rozebírající tento stát, bez obav z potrestáni......cituji jednu sexuálně přitažlivou političku z Vévéček, která se tak svěřila milenci a ten to potom zveřejnil. Oni mají justici, my klečíme na policii!

Čili....korýtka pryč, návrat v nedohlednu. Tak se musí přikládat s pomocí TV a ostatních médiií pod ohýnek. Zatím marně a doufám, že to ještě chvíli vydrží! R^R^R^

2 1
možnosti
Foto

Zkuste jednou něco jiného, opakujete se a kromě jiného, jsou to hlouposti

2 2
možnosti
Foto

Opravdu vám hlavou bloudí blbiny

1 1
možnosti
VV

Ty pomluvy na Martu Kubisovou ale nebyly z vaseho pera, ze? Ale silne mi je pripominaji.

3 0
možnosti

...to byli jeho kolegové...

1 0
možnosti
JK

napadá mne, čím se živila v Itálii, když tam coby mladé děvče, několik měsíců, pobývala.

Zdroj: https://miroslavnigrin.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=719574

Tím, že vás napadají podobné otázky bych se nechlubil.

6 3
možnosti
  • Počet článků 935
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1605x
jsem jednim z vas, narodil jsem se v domku na predmesti Plzne tady jsem i vyrustal a zazil dobu kdy jeste spolu sousede hovorili pres plutky, kdy sousedky se vzajemne zvaly na nedelni odpoledni babovku a bilou kavu. Zazil jsem dobu a lidi kteri mi ukazali co je to pracovitost,poctivost,rozvaha,odpovednost,vlastenectvi. Naucili mne mit rad lidi!

Seznam rubrik