Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Máte pravdu, že krize odhaluje charaktery. Nejvíce se to projevilo právě u našeho prezidenta Miloše Zemana. Viděl jsem ukázky z podobných "projevů k národu" od německé kancléřky Angely Merkelové a slovenské prezidentky Zuzany Čaputové. Proti Zemanovi to byly nebe a dudy. Merkelová seděla s za stolem, vzpřímená, ruce semknuté na stole, její projev byl klidný, soustředěný, naléhavý a přitom povzbudivý. Žádné napadání někoho jiného. U prezidentky Čaputové to bylo obdobné, jenom projev absolvovala ve stoje. Obě ten svůj projev braly jako službu národu.

Zeman jako obvykle pojal tento projev jako svou vlastní exhibici. Ležérně rozvalený v křesílku trousil svá moudra. Neopomenul si přitom rýpnout do všech, které nemá rád - "jakéhosi principála" (tj. "pražskou kavárnu"), žurnalisty, politickou opozici. Začalo to už tím, že svůj projev odmítl poskytnout veřejnoprávní televizi - on prostě nemá rád ČT a tak si raději vybere nějakou tu spřátelenou soukromou televizi. Vrcholem bylo, když poradil hercům, že když teď nemohou hrát, ať raději jezdí do domovů důchodců potěšit seniory. Kdyby si náš pan prezident podobný projev odpustil, udělal by lépe. Rv

4 1
možnosti

P17e44t18r 16S54k34á36l19a

23. 3. 2020 14:20

Přesně tak. Jen jsem zvědav, jestli někdo z jeho místních fanatických zastánců najde odvahu a argumenty Vám tuto nezpochybnitelnou skutečnost zpochybnit.

0 0
možnosti
Foto

My jsme pomáhali Číně, když jsme jim DAROVALI nějaký ten zdravotnický materiál.

Oni nám dnes podobný materiál PRODÁVAJÍ a proto nevidím jediný důvod, padat před nimi na zadnici.

Je to byznys, nic víc.

4 1
možnosti
Foto

Vy byste tedy odmítl čínský zdravotnický materiál, vládu odsoudil za vlastizradu a pro boj s koronavirem koupil předražené americké zbraně a vrtulníky?

Takto jste se podepsal pod mým příspěvkem.

1 0
možnosti

R^Pokud nasloucháte těm jmenovaným opozičním politikům, redaktorům - aktivistům, či části tak zvané kulturní fronty, člověka nutně napadá, zda ten koronavirus navíc neprovází pandemie duševní ubohosti!

2 1
možnosti
Foto

Senátor Pavel Fischer se dokonce nechal slyšet, že klanět se čínským rouškám koupených za české miliardy hraničí s vlastizradou.

Tak bych hned poslal senátora Pavla Fischera do USA, abychom se místo zastaralým předraženým vrtulníkům z USA klaněli americkým rouškám.

Pokud vím, tak jeden z vážně nemocných našich pacientů čeká na lék z USA, který už je týden "na cestě."

Takže, nevím, koho potom označit za vlastizrádce.

6 2
možnosti

Popisujete tendenčně - obvyklé ideo nesmysly. Tak, jako se komunisté nemohli vzdát své odpovědnosti za 41 let hospodaření - Dali si Vedoucí úlohu do Ústavy ! Podobně činí zcela neprozíravě, AB ! Nechme bokem porušení Zákona o nevyhlášení Stavu Pandemie - Sám se za Štáb prohlásil ! To je velikášské a zcela netaktické ! Vůbec si nenechává prostor pro chyby, které logicky vytvoří. ON vede - ON řídí - ON rozhoduje. Záměr je zřejmý - Jako kdysi KSČ = Moudré a prozíravé vedení našeho tátu ! Kdo tak učiní - Musí převzít Odpovědnost. Např. za totální pomatení Důchodců o otevírací době svých nákupů ! To by bylo docela i charakterní. Tak se chová Hazardní hráč, který hraje o vše - I kolektivní rozum vyloučil, o což se soudruzi dokonce ještě i tak nějak snažili ! ... :-)

3 0
možnosti
Foto

Myslíte si, že by lépe řídil náš stát senátor Pavel Fischer (a jemu podobní, což je celá opozice s Petrem Fialou v čele), který by nám pro boj s koronavirem místo roušek přivezl americké předražené vrtulníky?

3 2
možnosti

Děkuji vám za tento článek.

"V nouzi poznáš přítele". Když se nad tímto zamyslíme koho vlastně můžeme za přítele považovat. Je doba kdy se odkrývají charaktery i těch necharakterních je dost a dost. Všímejme si jich. A vzpomeňme až budou zase nacpaní na volebních líscích.

1 1
možnosti
Foto

Já také chci poděkovat všem švadlenkám, že šijí roušky a suplují neschopnou vládu, která nechala Sklad hmotných rezerv pro případ pandemie prázdný a od ledna do poloviny března se vysmíval opozici, která vládu upozorňovalo na skutečnost, že do Evropy se dostal nový virus z Číny a hrozí pandemie, vládu, která před hrozící pandemií zakázal nemocnici nakupovat roušky, respirátory, desinfekční prostředky tím, že se to bude kupovat centrálně a centrálně se nekoupilo nic.

4 0
možnosti

Možná by bylo dobré poskládat souvislosti.

2 1
možnosti
  • Počet článků 935
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1605x
jsem jednim z vas, narodil jsem se v domku na predmesti Plzne tady jsem i vyrustal a zazil dobu kdy jeste spolu sousede hovorili pres plutky, kdy sousedky se vzajemne zvaly na nedelni odpoledni babovku a bilou kavu. Zazil jsem dobu a lidi kteri mi ukazali co je to pracovitost,poctivost,rozvaha,odpovednost,vlastenectvi. Naucili mne mit rad lidi!

Seznam rubrik