Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

Krásný článek jak vystřižený z dob normalizace. Začíná klasicky naprostou demagogií, která je dále rozvíjena ad absurdum a nechybí v něm ani poctivý proletariát, zákeřní buržousti a zlé USA.

Za tohle byste za komára dostal Řád socialistické práce.

2 1
možnosti
RK

Ve vás se ta bolševická minulost nezapře. Je to jako podvědomí, vždycky to vybublá ven. Blogy čtu hodně dlouho. Mimochodem košile bližší kabátu ne?

Cituji vás: nechci být zlý, ale co je to za demokracii, kde řekne prezident .. a ti, co nás nebudou poslouchat, těm zkroutíme ruce za záda.

Zdroj: https://miroslavnigrin.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=763575

Kde jste byl, když náš prezident po volbách řekl shut up?

3 1
možnosti
IP

ještě jednou p. Macháčku: Kdo jsou ti relevantní specialisté, které by měla vláda respektovat? Jak dlouho by trvalo sjednání dohody mezi mezi nimi a co do té doby? Sám uznáváte zcela zásadní rozdílnost názorů odborníků. Vždyť takové řešení neznají snad nikde ve světě a jejich vlády postupují stejně metodou pokus-omyl.

3 0
možnosti
Foto

Nevím jestli z neznalosti nebo úmyslně kritizujete zasněžování sjezdovek. Vlekaři zasněžují vždy, když mrzne. Sníh jim pak vydrží třeba až do dubna. Proto začínají třeba už v listopadu, byť se ještě dlouho lyžovat nebude. Teď taky doufají, že se letos někdy vleky spustí.

Že tam lezou lidi, tak za to opravdu nemohou ti vlekaři, ale právě ty lidi, co tam lezou.

A neodpustím si ještě jednu poznámku. Čiší z Vás tradiční nenávist k USA - viz závěr blogu. Mohl byste prosím upřesnit jak a čím nám někdy v dějinách USA uškodily? Děkuji předem za odpověď.

9 2
možnosti
PS

Pokud autor na předposlední větu neodpoví, dovolím si uvést některá fakta: Bohužel zdroj již není dostupný, víme proč - Times zapomněl napsat jednu maličkost, v době kdy jejich Senát ve

stoje tleskal p. Havlovi a nazývali ho Kings World, tak nám USA přesně v té době zakázala vyvážet vojenskou techniku na blízký východ jako do rizikové oblasti, posléze tam ty zbraně začali vyvážet sami Američané , chce to jenom uvést věci tak jak se odehrály i když lidská pamět je krátká,

https://www.email.cz/web-office/FuS_VLThHwl7tO-q36HhenLRBJY7icwK3o6Wg0oOOBs_zJf2ejFij7EEu849EEfa-BzTykQ/ATT00157.docx

Nebo - bombardování Prahy: https://www.youtube.com/watch?time_continue=32&v=pj5dm4vTbo0

Za dobu celé II. světové války Němci nezničili tolik našich staveb a továren, jako letadla USA k jejímu konci. Proč asi?

A je toho vícero, např. náš tzv. "spojenec" se nás v min. století vůbec nezastal v letech 1938, 1968 a 1990. I M.Allbrichtová řekla, že se nás USA v roce 1968 mohly zastat. To bylo v roce 1990 slibů, jak nám pomohou dohnat vyspělejší země Evropy, světa. Výsledek? Naše světově proslulé značky (ČKD, Tatra, Adast, Poldi, Zetor a další) zkrachovaly. V čí prospěch jsme zrušili zbrojovky? Zdravého rozumu a úsudku je nám třeba...R^

3 2
možnosti
LH

hlavně bych jim dal zodpovědnost za to co udělají,, ale to bohužel nejde...

0 1
možnosti
Foto

Zatímco Velká Británie, která měla tendenci si dělat ještě loni na jaře "ohromnou prču" ze všech zemí, kde se nosily roušky, velmi rychle a moudře přehodnotila situaci a během chvilky loni v prosinci naočkovala milion svých obyvatel. A my /tedy Česká republika/, kde se nosí roušky od března, zatím - protože všemi slíbenou vakcinu ve slíbeném množství stále nemáme - máme za 10 dní naočkováno 20 tisíc. Je to určitě tím, že všechny svoje zasloužilé žvanily by mohla Česká republika exportovat. Ovšem nikdo nemá zájem. ;-(

1 0
možnosti
LH

přečtěte si jak je na tom s pravomocemi SUKL při schvalování vakcín atd atd

0 0
možnosti
ZM

Otevřeme Česko, povídá Chcípl PES... Omezíme přeshraniční pohyb s Českem, říkají okolní státy... Takže se může stát, že turistika omezeně, nákupy omezeně, možná i pohyb některého zboží omezeně (protože to zajišťují lidé).....

1 0
možnosti
VK

víte, já jsem z kategorie kterou si tu "dobíráte". nicméně, pokud tedy dovolíte, a nebudete mne ihned nálepkovat jako "popírače":

1) nikdo (s dostatkem mozkových buněk na to, aby nejen udržovaly životní funkce) netvrdí, že COVID není. to jenom pro pořádek :-)

2) D. Landa předal petici s 17t podpisy, nicméně, to neznamená že to číslo není daleko vyšší. možná nebude sto tisícové (vzhledem k minulosti a tomu, kolik lidí p. Landu za ni odsuzuje). nicméně, co konkrétně vám na jeho postupu vadí?

3) lockdown jako všespásná mantra. jediná "funkce" kterou naše vláda umí, je lockdown (a následné uvolnění, které dav vítá s potěšeným zahýkáním). vzhledem k tomu, kolik lockdownů u nás a i po světě už proběhlo, se nejedná o řešení příčiny, ale o hašení požáru.

4) jediná "správná" strategie. tedy lockdown, očkování. (+ruce, roušky, rozestupy). zacílená ochrana, všeobecná diskuze i s těmi, kdo nesouhlasí s oficiálním postupem, a třeba použití léčiv která by měla fungovat (např. https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/koronavirus-covid-19-imunolog-jiri-beran-lek-isoprinosin.A200729_101513_domaci_knn) - to je něco, co vláda nezná. Flégr a jim podobní "doomsday" zpravodajci dnes a denně zpracovávají veřejné mínění nejhoršími možnými scénaři, které se potom neplní. proč?

5) jak dlouho - co je cílem současných kroků vlády? co až se "všichni" naočkujeme? je známo, že současná vakcína má pouze omezenou účinnost a nezabrání tomu, abyste C19 nedostal. takže, co bude dál? budeme čekat zavření na další, vylepšenou vakcínu?

takhle bych mohl ještě chvilku pokračovat. nicméně, doufám, že k nástinu to stačí. a abych nebyl neuznalý, podobný scénář se samozřejmě odehrává všude po světě. není to výsada ČR, ať jsme nebo nejsme "best in covid".

10 0
možnosti
IP

K p. Macháčkovi: Kdo by měl konkrétně podle Vás navrhovat a provádět patřičná omezení odborně, systémově a pořádně. Uveďte opět konkrétně a nejlépe jmenovitě odborníky, prosím moc, kteří to zvládnou bez populismu a nebudou likvidovat odhodlání a odpovědnost jedinců. Doufám jen, že to nebude např. poslanec TOP Feri, za ODS Dr. Šmucler a další jim podobní. Dobře snad víte, že i plně kvalifikovaní lékaři zaujímají naprosto opačná stanoviska.

2 0
možnosti
Foto

Jsem si vědom rozdílnosti názorů odborníků, ale to není nic nového pod sluncem. Jména uvádět nebudu, protože by se mělo jednat o výsledek jednání a dohody relevantních specialistů, které by měla vláda respektovat a přizpůsobit tomu svá rozhodnutí. Šmucler a podobní je naprostý nesmysl.

0 0
možnosti
  • Počet článků 935
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1605x
jsem jednim z vas, narodil jsem se v domku na predmesti Plzne tady jsem i vyrustal a zazil dobu kdy jeste spolu sousede hovorili pres plutky, kdy sousedky se vzajemne zvaly na nedelni odpoledni babovku a bilou kavu. Zazil jsem dobu a lidi kteri mi ukazali co je to pracovitost,poctivost,rozvaha,odpovednost,vlastenectvi. Naucili mne mit rad lidi!

Seznam rubrik