Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Kalousek byl u toho pálení trenýrek? 8-o

9 3
možnosti
BM

Ne ten hledal ty své. Prý jsou ušité z Tibetské vlajky.

3 3
možnosti
PB

..... naseto moralistů?!,- ale kdeže !,- enem trochaj zvrácenej smysl pro humor,- když sa krade standarta tak sa smějeme a tleskáme a když sa pálijou trencle tak smutníme a pláčeme !,- ...... bych v tem viděl enem ideově- emocionálně-hodnotovou pokleslost někerejch nevychovanců,- s morálkou to nemá nic společnýho,- tato individua vůůůbec neví, co to morálka vlastně jeV!

12 3
možnosti
JZ

Proč se nesnažíte být aspoň malinko objektivní?

O obojím se vášnivě diskutovalo a diskutuje, takže proti sobě stojí protinázory.

1 2
možnosti
JK

J40i25r41i 83K54u60c85e28r38a

14. 6. 2018 20:49

Dnešní prezidentův hepening jsem moc nepobral. Ale když si teď čtu o školení v NETFIXu v rámci Mee Too, je Miloš Zeman pořád ještě duševní gigant ;-D

3 2
možnosti
MH

Těším se až ukáže v Bruselu ve své neodolatelné vtipnosti pinďoura.

Snad nejsou v europarlamentu tak zapšklí moralisté a vezmou to jako suverénní chování ČR reprezentované jejím prezidentem.

7 2
možnosti
PK

Čekal jsem větší drama v přímém přenosu, Milošek s námi opět vyběhl...

4 0
možnosti
NS

To je pravda. Taky ho mohli z těch trenýrek zapomenout vyndat.;-D

0 0
možnosti
Foto

O71t64a46k57a39r 29S90e86k35l

14. 6. 2018 20:06

Autore , jestli je např p. Fiala politický dinosaurus , tak komunistaobčanskofórovecsocialistazemanovec ppMZ je něco jako černá díra z dob ,kdy vznikal vesmír.

Mimochodem , někteří soudí , že by se tam měl vrátit.;-D

18 3
možnosti
JZ

Taky jsem se na to chtěl autora zeptat. Proč (pokud proti sobě postavil politiky Zeman x Fiala, Gazdík, Kalousek) použil právě označení političtí dinosauři. Smysl to vůbec nedává.

8 3
možnosti
BM

Zase papouškujete páně Okamuru... Daňový poplatníci nic neplatili, neboť ta skupina musela zaplatit veškeré náklady-přes 60 tisíc a dostali i podmínku... Za to exces páně prezidenta-hasiče, ochranku zaplatíme my....

16 4
možnosti
Foto

Perfektně napsáno, karma R^

Zemanobijci se mohou zbláznit

11 20
možnosti
MK

No jo , a kam se poděla moudrost? jé, já zapomněla že to je převážně výsada králů. Tady vůbec nejde o zemanobijce, já jsem si třeba do této doby myslela že volba pana prezidenta Zemana byla správná věc. ale teď o tom mám pochybnosti. Pořád jsem si říkala jak je moudrý a velkorysý a tím nám ukazuje jak je nad věcí, a vlastně ho to muselo celou dobu strašně sr..t, musel být uražený jak malé dítě, jinak si to celé neumím vysvětlit. A proč vlastně, doporučuji všem novinářům aby prezidenta a všechny jeho aktivity ignorovali. jedině tak si oddychne a nebude se muset mstít a vymýšlet jak by jim to oplatil.

5 2
možnosti
  • Počet článků 935
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1605x
jsem jednim z vas, narodil jsem se v domku na predmesti Plzne tady jsem i vyrustal a zazil dobu kdy jeste spolu sousede hovorili pres plutky, kdy sousedky se vzajemne zvaly na nedelni odpoledni babovku a bilou kavu. Zazil jsem dobu a lidi kteri mi ukazali co je to pracovitost,poctivost,rozvaha,odpovednost,vlastenectvi. Naucili mne mit rad lidi!

Seznam rubrik