Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výborně napsáno. Teď už čekejte útoky od pana Dvořáka,Bučka a spol.

2 2
možnosti

P93e82t95r 73B67u27r35i33a37n

20. 6. 2019 20:29

Nevím, zda jste si toho všimli, ale oni demonstrující nepřipouští vůbec možnost, že by vše bylo „trochu“ jinak, nežli oni prezentují, takže dopředu již premiéra odsoudili.

Zdroj: https://miroslavnigrin.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=718101

Dost podivná věta. Ještě jsem neviděl nikoho demonstrovat za to, že on neví, nezná a možná je to všechno jinak.

2 2
možnosti
Foto

Ono je ale opravdu všechno ,,trošku jinak", tak proč proti tomu nedemonstrovat. Nakonec, vždy je dobré zúčastnit se, i kdyby z toho bylo pěkné dvacáté místo;-)

3 2
možnosti
Foto

Levá, pravá, přední, zadní, ...Tak pokrakujte;-D

1 1
možnosti
Foto

I93v83a63n 19V77e44s16e51l11ý

20. 6. 2019 18:17

Na jednu stranu vám nejspíš nevadí ono páně premiérovo "všici kradnů" kterým uráží úplně každého či jeho opakované výroky a napadání " tradičních stran" a Kalouska, většinou když se v rozhovoru dostane "do úzkých", a na druhou stranu odsuzujete a chtěl byste snad trestat účastníky demonstrací za, cituji z vašeho blogu: "cosi o ostudě premiéra, o tom, že vede zemi jako svoji firmu, na transparentech dokonce i slova o zloději atd." - prostě vaše zaslepenost Babišem vás připravila o logiku ( ve vašem pojetí jeden smí co druhý ne - i když vždy bez důkazů).

10 1
možnosti
Foto

I57v73a41n 95V61e48s22e41l89ý

20. 6. 2019 18:45

A ještě k tomu přidám parafrázi vašeho titulku: "Babiš se ani trochu nestydí!"

5 0
možnosti

Je velice a nesmírně blbé - Dojít k poznání, že rudé časy zmizely, jako ty červánky za kopečky. Je nesmírně blbé - Že i slunce, vždy skončí na západě. Je blbé poznání - Že na obraze anoVůdce, se objevují praskliny. Je blbé - Že lidé se shromažďují a bez obav sdělují své mínění. Je to - blbé ! Tenkráte v Maroku! To byly časy - Dcerka hrála s tamním princem tenis a přičinlivý Bureš započal sbírat jejich míčky a střádat! Jó jo, dnes již míčky nesbírá - Již sbírá míče, ty Mega! Jo, jo, Tenkráte na Východě. Jinak máte pravdu - Ani trochu se nestydí ! ... :-)

4 0
možnosti

Ani trochu se nestydím a naštěstí nejsem jeden z vásRv

5 0
možnosti

Neřešte to, relax, nepouštějte se prosím do konspirativních úvah, nechte národ demonstrovat a orgány činné v trestním řízení pracovat. Po pravdě řečeno i na tomto webu bylo řečeno tolik hypotéz a obvinění a zaručených (poplašných) zpráv, že by to zaměstnalo větší kolektiv odborníků, který asi nevlastníme. Co bude den poté,koho to tady v této zemi zajímá? Důležitý je přece aby zapršelo;-D

6 0
možnosti
Foto

A pana Koreckého nechte, ať může klidně chodit s pejskem na procházku, tam mu nehrozí, že ho někdo "omylem" praští transparentem. ;-D

3 1
možnosti
  • Počet článků 935
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1605x
jsem jednim z vas, narodil jsem se v domku na predmesti Plzne tady jsem i vyrustal a zazil dobu kdy jeste spolu sousede hovorili pres plutky, kdy sousedky se vzajemne zvaly na nedelni odpoledni babovku a bilou kavu. Zazil jsem dobu a lidi kteri mi ukazali co je to pracovitost,poctivost,rozvaha,odpovednost,vlastenectvi. Naucili mne mit rad lidi!

Seznam rubrik