Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Babiš má konkrétní zlodějny a podvody - Vy to omlouváte (a Babiš také) krádežemi v devadesátých letech. Jenže nic konkrétního neuvádíte.

0 0
možnosti
ZH

Proč by to dělal? On sám před lety jasně přiznal, proč vstoupil do politiky: nechtěl už dávat stále rostoucí úplatky. Čím se jen tak mimochodem přiznal k tomu, že je korupčník. Tedu do politiky vstoupil proto, aby si mohl přihrávat (pro Agrofert) dotace a státní zakázky přímo, bez úplatků. No a teď tam setrvává proto, aby zastavil trestní řízení vůči své osobě.

Ty důvody jsou fakt jednoduché a velmi průhledné. :-)

1 1
možnosti
GH

G34e35o36r36g87e 54H41o70l65y

17. 11. 2019 18:24

Diky za Vas blog... k Vasemu poslednimu odstavci bych jeste dodal: "a co se stalo Bedrichu Koulovi a 8 dalsim studentskym vudcum"

0 0
možnosti
VH

Ano - respektujeme výsledky voleb a chráníme demokracii. Součástí demokracie je i právo kontroly a vyvození důsledků. Tedy i právo požadovat demisi těch, kteří selhávají. I to je demokracie (že takto demokracii nechápete by mohl být Váš problém - kdybyste se nesnažil nás hloupě poučovat).

Nemohu nic jiného, než respektovat, že stíhání za ČH bylo zastaveno. Nikdo na mně nemůže chtít, abych si nebyl jist skutečností, že šlo o podvod jak trám. I na to mám právo. (Poznamenávám, že vycházím výhradně z údajů, uvedených panem Babišem v PS, doplněných o fakt, že nelze ve Výročních zprávách Imoby dohledat změny ve výkazech, které by se při nákupu aktiv měly objevit. Nic jiného, žádné nalejvání z novin.)

Jestli Vy nevíte, jak může manželka pana Babiše, členka "Rady protektorů" svěřeneckých fondů (cosi jako dozorčí rada) s hlasem rozhodujícím, ovlivňovat chod fondů a tedy i jimi řízených podniků, mohu Vás jen politovat. Nikdo jiný ovšem výklad, případně "výklad" nepotřebuje.

Jste mimořádně špatně informován - pan Minář vyzýval pana Babiše k účasti a vlastnímu výkladu. Nevím, zda je Vaše tvrzení neznalost, důsledek víry v "Boha" Babiše, či pouhá lež.

K převzatému kecu pana Babiše o nenávisti ke kapitalistům škoda poznámek. Příliš velká blbost.

Nevím, zda jste dění v sobotu i dnes sledoval. O obětech Opletala a ostatních řečníci hovořili. Jak je to - nic nevíte, nebo lžete?

Miliardář - proč by kradl? Aha - a proč setrvale tvrdíte, že krade Bakala. Konec konců, proč to kdysi téměř denně vykřikoval pan Babiš?

Nechci zpochybňovat, kam dává pan Babiš svůj příjem premiéra. Jen jsem nikde nezaslechl, která že nadace je takto podporována. Nebo pan Babiš vylosoval dvacet šťastných a těm posílá po pěti tisícovkách?

2 1
možnosti
DR

Pouze jste zapomněl doplnit to nejpodstatnější a tj. kdo by měl rozhodovat o tom zda někdo selhává či neselhává? Nějací křiklouni v ulicích anebo užvaněný Minář, který má navíc tu drzost plácat cosi o svém mandátu?

5 3
možnosti

P56a49v11e52l 20Č11e73r72n17ý

17. 11. 2019 13:07

Babišův “kajícný” proslov dnes v Národním muzeu je především výsledkem obrovského občanského odporu proti němu. Prostě vidí, že se současným svým stylem dál nedojde. Že se třeba s ním prezidentem nestane...

A tak to zkusí jinak. Omluva za členství v KSČ, pochvala Havla, spousty poděkování těm, kteří ho ve většině nemají moc rádi.

Je na každém z Vás, jak bude jeho proslov brát.

3 1
možnosti
JB

J21i20r21i 62B23o51r

17. 11. 2019 12:57

Po vyslechnutí Babišova projevu jsem dospěl k tomu, že jej budu asi volit. Je geniální.Zeman přebíral od pravice spálenou zemi.Nečas to dodělal.Sobotka všechno kazil.A teď, po dvou letech vlády Babiše, jsme nejlepší na světě.Nejšikovnější lidi, nejbezpečnější, nejhezčí, nejmíň zadlužení, nejlépe se rozvíjející, vysoké důchody,všichni ze Západu chtějí žít tady.Dámy a pánové, kdo by to nechtěl?;-D

6 1
možnosti
JB

J38i58r30i 96B93o73r

17. 11. 2019 13:01

To jsem ještě zapomněl, že když to přebíral, tak bylo všechno rozkradený od Kalůska.

5 1
možnosti
SN

:-)......Dobře píšete! Já jsem se bavil! Dva nedoštudovaní mladíci, co v životě nic nedokázali budou kázat člověku, který vyniká pracovitostí a úspěchem v politice.

To je vlastně jádro pudla! Zatrhl "klasickým stranám" rozebírání republiky, které trvalo od sameťáku, proto ten řev. Korýtka jsou nedostupná, tak se většinou akademicky vzdělaní politici upínají k tomuto týpkovi, že je znovu dokáže dostat ke korýtkům. Nedostane......na Babiše nemají ! Lidé oceňují změnu k lepšímu, která nastala s jeho vstupem do politiky, uspávači hadů nemají nárok!' R^R^R^

6 5
možnosti

P49a20v12e71l 23Č37e30r34n97ý

17. 11. 2019 13:03

Ti "nedostudovaní" mladíci mají asi tak 100X větší IQ než ty, Lunární super-teoretiku...a na rozumné ohodnocení Burešovi politiky stačí i docela obyčejný rozum, což je něco , co u tebe Srando hodně chybí:-)

6 10
možnosti
JR

J18a48n 35R63á37ž

17. 11. 2019 12:30

Mám ze včerejší demonstrace dva poznatky

1) Velké množství přítomných ukázal, že roste počet těch, komu hodně vadí politické prostředí, kde morálka je sprosté slovo, neplní se sliby, každý si hraje jen na svém písečku, vše se převádí na peníze a na občany se kašle. No a Babiš je toho nejviditelnějším symbolem. A proto tam šlo hlavně o něj, ale ve skutečnosti nešlo jen o něj. Byl to i silný signál i pro t.zv. Demokratickou opozici, neb ani oni nejsou etalony politické morálky, či že jsou nějak lepší než je skupina kolem Babiše, což dokazují jejich volební preference.

Domnívat se, že opoziční strany jsou schopny se spojit, dělat politiku lepší a získat důvěru většiny občanů, je od Minářa i demonstrujících, velice naivní.

2) Překvapilo mne, jak se Minář s Rollem posunuli, jaksi politicky dospěli a když dostanou nápad, jak z Milionu chvilek udělat politický subjekt, aniž by ztratili aureolu akčních ne politiků, mohou být opravdovou a uvěřitelnou protiváhou Babiše. Mohou se z nich stát důvěryhodní vůdci politického směru, který reprezentuje t.zv."pražská kavárna", mohou získat sympatie i respekt většího počtu mimo pražských voličů a to by bylo pro ozdravění politického prostředí jen dobře.

1 0
možnosti

P83a36v51e17l 78Č28e83r72n75ý

17. 11. 2019 12:29

Příslušník bolševické SNB nás bude poučovat o demokracii? To fakt nevymyslíš...Rv

3 4
možnosti
  • Počet článků 935
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1605x
jsem jednim z vas, narodil jsem se v domku na predmesti Plzne tady jsem i vyrustal a zazil dobu kdy jeste spolu sousede hovorili pres plutky, kdy sousedky se vzajemne zvaly na nedelni odpoledni babovku a bilou kavu. Zazil jsem dobu a lidi kteri mi ukazali co je to pracovitost,poctivost,rozvaha,odpovednost,vlastenectvi. Naucili mne mit rad lidi!

Seznam rubrik