Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J61a44r82a 77R66a59n19k

24. 12. 2014 2:45

A v cem nema Gershman pravdu? Ale, pokud ma jet Zeman v breznu do Statu, mel by se snad trochu zcivilizovat ve svych projevech;-)

http://www.ceskenoviny.cz/news/zpravy/zeman-s-statements-horrible-he-will-be-criticised-in-us-gershman/1160638

0 0
možnosti

S tím tygrem opatrně, aby si nemyslel , že mu chcete vytrhat zuby a drápy! Jinak mě ale nepřekvapuje váš názor, přesně zapadá do skupiny ,která tak ráda na zdejších článcích oslavuje vše  co má blízko k východu a kritizuje vše co má blíž k západu. Osobně bych volil vždycky západní demokracii než tu podivnost ,která se praktikuje na východě- potažmo v Kremlu ap.

2 2
možnosti

Zajímavé,  jaký v sobě nachází přetlak k poučování co je a co není demokracie lidé jako Nigrín s jejich minulostí....

3 1
možnosti

J61a91r63a 60R30a89n41k

4. 1. 2015 5:08

Vsak uz take zavrel diskusi u posledniho clanku o KLDR;-D

0 0
možnosti
Foto

J48i30ř61í 86K47i80n12d35l

19. 12. 2014 14:59

Pane, to je jak z Rudého práva. Já neznám jednu jedinou zemi, kde by USA zosnovalo  nějaký převrat. Vím,  že SSSR vyvolalo válku v Korei, válku ve  Vietnamu, válku v Palestině, válku mezi Iránem a irákem. Válku v Angole a dalších zemích. Základny SSSR se táhly od Východní Evropy až po Kurilské ostrovy. Varšavská smlouva byla založena jako útočný pakt a po celou dobu existence se připravovala na válku v západní Evropě. Naproti tomu NATO bylo založeno jako obraná aliance proti Varšavské smlouvě. Pokud někde USA zasáhly, tak jedině  na  základě  mandátu OSN anebo se souhlasem mezinárodního společenství  a souhlasem vlády té, či oné země. Byla to a je to jediná armáda, která je schopná kdekoliv zasáhnout. Nikdy její vojenské akce nebyly vedeny ve snaze zabrat cizí území.

2 2
možnosti
Foto

Omlouvám se, že napíšu něco trochu mimo téma.

V poslední době jsou v celé naší republice naši domácí mazlíčci napadeni obrovským množstvím blech, které odolávají všem přípravkům.

Veterináři si s tím nevědí rady. Pohled na Vašeho tygra mi vnukl myšlenku, jestli to nejsou speciálně vypěstované blechy, roznášené Putinovým tygrem. Jako pomsta za mandelinku. ;-D

Jinak s tím zametením před vlastním prahem souhlas. Začněte u svého.

9 0
možnosti

P38e10t24r 31K12i85e83b89e72l

19. 12. 2014 13:26

To nemyslíte vážně, že ne? Pár článků zpět jste napsal:"Tak mě právě napadlo, že bychom mohli poradit panu Obamovi při problémech v jeho zemi." A dnes: "Jsem přesvědčen o tom, že nikdo nemá právo poučovat prezidenta cizí země." Jste zdráv?

8 1
možnosti
Foto

Tito lidé často píší kvůli karmě a s logikou či názorovou konzistentností si hlavu nelámou ;-)

4 1
možnosti
Foto

Tak si zaměťte před svým prahem, autore ....

Ve svém článku totiž především vycházíte z jednoho špatného předpokladu a jednoho, možná neúmyslného, Vašeho nepochopení:

1) proč by představitel nějaké nadace v USA vycházel z českého překladu slov prezidenta Zemana, když ten mluvil anglicky ....

2) reakce nebyla na tu první část věty, kterou jste použil, ale na její pokračování, tedy, že přijel se učit stabilizaci společnosti .....

Nebo se mýlím?

7 0
možnosti

Pán Oulický, tak ťažké otázky by ste nemali klásť. Odpoveď aj tak nedostanete, tak šetrite sily. ;-)

3 0
možnosti

Je rozdíl mezi poučováním a kritikou, Na kritiku a z ní vyplývající skutky mají Evropa i USA svým způsobem právo (jinak by byla na nic), protože jsou stále ideově nejdál a stojí do značné míry na universalistických hodnotách. Například humanismus a lidská práva nemohou zpochybnit ani divoši.

3 1
možnosti
Foto

"Jsem přesvědčen o tom, že nikdo nemá právo poučovat prezidenta cizí země."

Tak to nedělejte, pane Nigrine

5 1
možnosti
  • Počet článků 935
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1605x
jsem jednim z vas, narodil jsem se v domku na predmesti Plzne tady jsem i vyrustal a zazil dobu kdy jeste spolu sousede hovorili pres plutky, kdy sousedky se vzajemne zvaly na nedelni odpoledni babovku a bilou kavu. Zazil jsem dobu a lidi kteri mi ukazali co je to pracovitost,poctivost,rozvaha,odpovednost,vlastenectvi. Naucili mne mit rad lidi!

Seznam rubrik