Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tady se podívej! Nepřipomíná ti to něco?

Tragédie vymytých mozků. Lidé v Rusku nevěří vlastním dětem, že je na Ukrajině ostřelují https://www.novinky.cz/valka-na-ukrajine/clanek/tragedie-vymytych-mozku-lide-v-rusku-neveri-vlastnim-detem-ze-je-na-ukrajine-ostreluji-40389318#utm_source=twitter&utm_medium=sharebt&utm_campaign=web

0 0
možnosti
Foto

https://twitter.com/mdorazin/status/1499464731014348839?s=21

Podívej se!!! Jen se pořádně podívej, co tebou opěvované Rusko dokáže!!! A přestaň už proboha kolaborovat s extrémistickými šílenci!!! Už si konečně vyndej hlavu ze zadku - Rusko tam rozpoutalo nechutnou agresivní zbabělou válku dopr*ele!!!

0 0
možnosti
Foto

A nesnaž se někomu nalhat, že jsou to kulisy. Nebo máš už z těch lží úplně vymletou hlavu..?!

A víš proč vypnuli Sputnik, Aeronet a podobný sra*ky? Protože lež prostě není demokratický názor, je to jen propaganda vygumování tvého mozku!

Co se to sak*a s tebou stalo..???!!!

0 0
možnosti
Foto

Brácho, doufám, že už ti došlo, jaký sem píšeš bláboly! Je mi to líto.. ..ale je mi líto hlavně nevinné Ukrajiny a nevinných Ukrajinců! PUTIN JE AGRESOR! PUTIN JE VÁLEČNÝ ZLOČINEC!!!

0 0
možnosti
JN

Pane autore, nejak vam ta predpoved nevysla. Nastesti.

To jsem zvedavy, jak na to zareagujete.

0 0
možnosti
ZZ

Mýlíte se. To nebyla Nigrinova předpověď.

On pouze ukázal na naprostou nesmyslnost tvrzení tajných služeb celé EU, CIA. prezidenta USA a celého NATO.

;-)

0 0
možnosti
ZZ

„Prosba k prostředkům masové dezinformace USA a Británie, k Bloombergu, The New York Times, The Sun a dalším – oznamte nám harmonogram našich invazí na příští rok. Ráda bych si naplánovala dovolenou,“ napsala jedovatě Zacharovová na svém účtu na kanálu Telegram.

V termínech, kdy mají být údajné útoky podniknuty, musí reagovat a nemůže odjet.

;-DR^

A co politikové v ČR ?

Senátní výbor pro zahraniční věci, obranu a bezpečnost dnes středu jednomyslně schválil návrh usnesení, ve kterém odsoudil postup Ruska v krizi na rusko-ukrajinských hranicích. O usnesení budou senátoři hlasovat ve středu 3. března.

Takže naše Národní fronta chtěla válku ?

8-o

0 0
možnosti
Foto

Válka začala v roce 2014 - a nic na tom nezmění ani ruská, ani proruská propaganda. Dočasný klid zbraní, může díky magorům, skončit kdykoliv, a je jedno, bude-li to v úterý nebo ve středu. Je rozumné a správné být na to připraven. :-/RvRv

0 0
možnosti
ZZ

Ale CIA, BIDEN a NATO tvrdí, že začne ve středu 16.2.2022 - a spojenci nelžou.

:-P

0 0
možnosti
JN

No a proč ti rusové, trpící genocidou, žijí v té škaredé Ukrajině, a neodejdou žít do Ruska?

Jako třeba ti američtí kapitalističtí váleční štváči, co ridmýchávají konflikt aktuálně tím, že evakuují své občany ze země.

2 1
možnosti
ZZ

Žili tam po staletí - ještě než SSSR založil správní území Ukrajina.

;-)

0 0
možnosti
JF

".. tam v podstatě probíhá genocida, ..." V podstatě blbě kecáte - a esli ne, konejte a žalujte u Amnesty Interantional a Evropského Soudu pro Lidská práva. ;-)

0 0
možnosti
ZZ

Házet hrách na zeď ?

8-o

0 0
možnosti

Hm, tak Západ provokuje, aby mohl na Rusko uplatnit sankce. Zatímco kumulace ruských vojsk na východní Ukrajině a také v Bělorusku, odkud mají blíže ke Kyjevu, jsou jen takové nevinné legrácky. Nechápu, kde se tady ti ignoranti s putinofilními sklony berou.:-/Rv

13 2
možnosti
BV

Pane Šťastný,

západní propaganda ochotně přejímaná některými našimi médii, dělá zásadní chybu, že zveřejňuje jako důkazy pro své tvrzení satelitní snímky s uvedením názvu vojenských výcvikových prostorů, kde jsou ty údajné invazní ruské jednotky umístěny. Takže se stačí podívat na připojenou mapku dislokací a při porovnání se skutečnou mapou snadno zjistíte, že ty jednotky jsou značně rozptýlené ve vzdálenostech až 200 km vzdušnou čarou od hranic s Ukrajinou. Takto nevypadá rozmístění jednotek koncentrovaných ve výchozích prostorech pro útok. Ale zase jsou natolik blízko, aby mohli v krátké době pomoci v případě na odpůrce režimu v Kyjevě.

Naopak polovina ukrajinské armády cca 120 tisíc vojáků je dislokována v bezprostřední blízkosti linie příměří na Donbasu. Je tam dostatečná síla pro útak a "zpacifikování" protivníků, pokud by jim nepřišla pomoc zvenčí.

0 0
možnosti
  • Počet článků 935
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1605x
jsem jednim z vas, narodil jsem se v domku na predmesti Plzne tady jsem i vyrustal a zazil dobu kdy jeste spolu sousede hovorili pres plutky, kdy sousedky se vzajemne zvaly na nedelni odpoledni babovku a bilou kavu. Zazil jsem dobu a lidi kteri mi ukazali co je to pracovitost,poctivost,rozvaha,odpovednost,vlastenectvi. Naucili mne mit rad lidi!

Seznam rubrik